Thumbnail pagina

Vóór 1 mei al genieten van een golfbreak? Dat kan met Pin High

Five Nations Golfhotel

Het hotel is in het voorjaar van 2018 geopend en ligt direct aan de uitdagende golfbaan Five Nations in de Belgische Ardennen en is gevestigd in een oude boerenhoeve uit 1740. De hoeve is getransformeerd tot een sfeervol golfhotel waar moderne en authentieke elementen perfect samensmelten. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de golfbaan die door het heuvelachtige landschap slingert.

De kamers zijn modern met een golfers detail. Het diner vindt plaats in het intieme en smaakvol ingerichte restaurant. Een heerlijke golfbestemming waar u beslist het 'joie de vivre' gevoel zult ervaren.

Faciliteiten

Gezellige bar/terras, gratis wifi, goed restaurant direct aan de baan, oefenfaciliteiten, eigen parkeerterrein (gratis).

Uw verblijf

De kamers zijn ondergebracht in de oude hoeve en beschikken over modern comfort en flatscreen sat-tv, gratis wifi, kluisje, badkamer met douche, föhn en toilet.

Extra

  • Tip voor tijdens de lockdown:
    Golfen en corona proof overnachten kan hier vanaf 12 maart! U geeft 1 dag van tevoren door of u wilt dineren. Het wisselende 3-gangenmenu haalt u, net als het ontbijt, zelf af bij de keuken. U ontbijt en dineert op uw kamer. Tot 4 april kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag overnachten. Vanaf 4 april is het hotel 7 dagen per week open. Ook een lunchpakket voor in de baan regelt het hotel graag voor u. Zowel op Five Nations als Durbuy kunt u dagelijks 18 holes spelen. Uiteraard reserveert Pin High voor u vooraf uw starttijd. Of buggy’s de baan op mogen is zoals altijd afhankelijk van het weer.
  • Het restaurant is in de periode 01-10/30-11-21 op maandag en dinsdag gesloten. Bij een 2 nachten verblijf met aankomst op maandag krijgt u een korting voor het diner. De korting is nog niet in de prijs verrekend en ontvangt u na reservering.

Golfbanen te boeken bij deze bestemming

Five Nations

Op slechts 10 km van het stadje Durbuy ligt in het mooie Ardenner landschap de geaccidenteerde Gary Player golfbaan Five Nations met enkele spectaculaire holes en prachtige vergezichten. Door de vele hoogteverschillen en strategische bunkers echt een baan die blijft boeien. Een buggy is verplicht. Vóór 14:00 uur geldt handicap 36, na 14:00 uur is handicap 54 toegestaan.


Durbuy

De Engelse architect Hawtree ontwierp middenin de Ardennen de voor alle golfers uitdagende baan Durbuy. Iedere hole is anders en alle fairways liggen 'los' van elkaar, doordat ze worden omzoomd door mooie, oude bomen. De 18 holes zijn goed bespeelbaar, maar niet van dezelfde kwaliteit als Five Nations. In het weekend is tot 12:00 uur handicap 36/28 verplicht. Na 12.00 uur is handicap 54 toegestaan.

Golf de Rougemont

Golf de Rougemont is een zeer uitdagende en technische baan met grote hoogteverschillen, vele strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. De golfbaan, ontworpen door enthousiaste clubleden en niet door een architect, is gelegen rondom een indrukwekkend kasteel, waarin het clubhuis en de proshop zich bevinden. Vanuit hier kijkt u prachtig uit over de golfbaan en de Maasvallei.

Ontdek alle informatie op de website van Pin High