Thumbnail pagina

Verbeter jouw golfspel met de Tee Time podcast

Tee Time, de podcast voor elke golfliefhebber! De podcastreeks Tee Time heeft als doel je te informeren over de golfsport in de brede zin van het woord. Er komen diverse topics aan bod over de organisatie van de golfsport, de werking van Golf Vlaanderen, maar ook spelers en GV-coaches worden uitgenodigd. In aflevering 5 en 17 focussen we concreet op hoe je jouw golfspel kan verbeteren met GV-coaches Jan Dierens en George Mackechnie.

Ontdek alle afleveringen van Tee Time

Aflevering 17: tips en tricks om je mentale golfspel te verbeteren

Golf is niet alleen een fysieke sport; het is net zo goed een mentale uitdaging. In deze podcastaflevering zal Jan, mentale coach van de GV-topsportschool, je meenemen op een inspirerende reis om jouw mentale kracht te versterken. Van het omgaan met prestatiedruk tot het beheersen van negatieve gedachten, Jan heeft een schat aan ervaring en strategieën om je te helpen je focus en zelfvertrouwen te vergroten. Leer hoe je met kalmte en vastberadenheid de baan betreedt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen, ongeacht de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

Aflevering 5: verbeter jouw short game

‘Driving for show, putting for dough’ is een gevleugelde uitspraak in topgolf. Vrij vertaald: Verre drives slaan is leuk, maar het komt uiteindelijk aan op het putten. In deze aflevering deelt GV-head coach George inzichten om jouw putting en short game te verbeteren. Welke afstanden zijn belangrijk om te oefenen? Hoe vermijd je die gevreesde 3-putts?