Thumbnail pagina

Verbeter jouw golfspel met deze tips van de pro!

Goede golftraining is voor iedereen waardevol, ongeacht of je pas begint met golfen of al jarenlang op de green staat. Een goede golfswing, een solide grip en een uitstekend korte spel zijn essentieel voor het verbeteren van jouw golfvaardigheden en het verlagen van jouw handicap. In deze afspeellijst met tips van de pro, zal je bijleren over de techniek en ontdek je leuke oefeningen. Deze video's zullen ongetwijfeld helpen om jouw spel naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk hier alle tips van de pro

1. Start jouw training met opwarmingsoefeningen

Voor je aan de golftraining begint, is het belangrijk om jouw lichaam goed voor te bereiden. In deze video's ontdek je enkele nuttige opwarmingsoefeningen die je kunt doen voordat je de golfbaan opgaat of begint met oefenen. Het losmaken van jouw lichaam en het opwarmen van de spieren zijn cruciaal om blessures te voorkomen en jouw golfswing te optimaliseren.

2. Bouw een Sterke Golfswing op met GV-coach Frank Dhondt

  Een goede golfswing begint bij de basis. In deze instructie video's neemt GV-coach Frank je mee door de essentiële basisprincipes. Je leert hoe je een goede grip neemt, ontdekt wat de juiste balpositie is en hoe je jouw golfswing kan opbouwen.

  3. Het Belang van het Korte Spel

  Het korte spel is een van de meest cruciale aspecten van golf, en het telt voor meer dan 60% van een golfronde. Het is dus van vitaal belang om hier veel aandacht aan te besteden tijdens jouw training. In de volgende video's legt Frank de basistechnieken uit van putt- en chipbewegingen. Met enkele uitdagende oefeningen maak je jouw training leuk en verbeter je spelenderwijs in geen tijd jouw vaardigheden op en rond de green.

  Veel Oefen Plezier!

  Golfen is een geweldige sport, maar technische sport die veel oefening vereist. Vergis je niet, oefenen kan ook ontzettend leuk zijn! Dus ga naar de golfclub, oefen met de tips en instructies uit de video's en geniet van elke verbetering die je ziet in jouw spel.

  Bekijk hier alle tips van de pro