Thumbnail pagina

Wedstrijdkalenders 2024

Het aftellen is begonnen; het nieuwe golfseizoen is bijna een feit en de anticipatie is voelbaar in de lucht. Met veel enthousiasme kijken we uit naar de reeks wedstrijden en evenementen die op de planning staan, klaar om ons een jaar vol sportieve uitdagingen en memorabele momenten te bieden. Of je nu een beginnende golfer bent, die klaar is om nieuwe golfbanen te ontdekken of een ervaren speler, die titels najaagt, voor elk niveau hebben we een wedstrijd of activiteit gepland.

Recreatieve kalender 2024

De recreatieve kalender is speciaal samengesteld voor golfers die zin hebben in een vriendschappelijke competitie en plezier van het spel op regionaal niveau. Of je nu een beginnende golfer bent of al jaren de greens trotseert, deze wedstrijden bieden de mogelijkheid om te netwerken, nieuwe vrienden te maken binnen de golfcommunity, en de charme van verschillende golfbanen te ervaren. De dames- en seniorenwerkgroep hebben alweer een goed gevulde kalender opgesteld, gericht op hun specifieke doelgroep.

Een hoogtepunt is ongetwijfeld de Beker van Vlaanderen, die traditioneel van start gaat met een clubkwalificatie. Deelnemers die zich kwalificeren, maken kans om verder te strijden in de halve finales en mogelijk de finale te bereiken.

Ontdek meer over de wedstrijden
Kalender Jeugd 2024

In 2024 vindt er een verandering plaats in de jeugdkalender: de Kids Trofee maakt plaats voor de Kids Tour, georganiseerd door de regio's Golf Vlaanderen en AFGolf, specifiek voor categorieën I, II en III. Zowel Golf Vlaanderen als AFGolf zullen 4 Kids Tour wedstrijden organiseren, waardoor elke jonge golfer, of ze nu bij GV of AFGolf aangesloten zijn, de kans krijgt om aan maximaal 6 wedstrijden deel te nemen.

Ook de U16 spelers krijgen de kans om te spelen op regionaal niveau, er is namelijk een nieuwe categorie toegevoegd aan de GV Junior U12 - U14 - U16.

Ontdek meer over GV Jeugd
Kalender Kampioenschappen 2024

De GV-kampioenschappen vormen de competitieve hoogtepunten van het golfseizoen, met in 2024 weer een compleet programma voor elke doelgroep.

Het pronkstuk van deze kalender is ongetwijfeld het Amateur Championship van Golf Vlaanderen, waarbij de heren, dames, boys & girls de strijd aangaan om de titel van Vlaams Kampioen 2024.

Schrijf je hier in