Thumbnail pagina

Ready Golf

Welkom bij de dynamische wereld van Ready Golf, waar we de traditionele golfetiquette herdefiniëren om je spel sneller en efficiënter te maken zonder in te leveren op plezier of veiligheid. Ready Golf moedigt spelers aan om te spelen zodra ze klaar zijn, in plaats van vast te houden aan de strikte volgorde van spelen. Deze aanpak is perfect voor golfers die waarde hechten aan een vlot spelverloop en minder tijd willen doorbrengen met wachten.

Wat is Ready Golf?

Ready Golf" is een golfetiquette gericht op het versnellen van het spel door verschillende praktijken aan te moedigen die de doorstroming op de golfbaan verbeteren. Ready Golf benadrukt de noodzaak om efficiënter te spelen. Door minder tijd te besteden aan wachten, kunnen spelers zich beter concentreren op hun spel en genieten van een continue speelervaring.

Speel jij al Ready Golf?

Ontdek hier onze affiche met praktische en eenvoudige tips zoals het slim plaatsen van de golftas om snel naar de volgende tee te kunnen gaan en het noteren van scores terwijl je naar de volgende tee loopt. Ook wordt aangemoedigd om door te spelen zelfs als de tegenstander nog bezig is, zoals het maken van een putt terwijl de medespeler zich nog 'over de green' begeeft of spelen terwijl iemand nog aan het harken is.

Met deze affiche en de campagne 'Ready Golf' hopen wij deze deze speelstijl te normaliseren en te bevorderen voor een vlotter spelverloop op de baan.

Succes en vooral veel plezier!

Ready Golf affiche