Thumbnail pagina

Samen zorgen we voor de baan

Golf is niet alleen een sport, maar ook een manier om te genieten van de natuur en de prachtige landschappen waarin de banen zich bevinden. Om deze ervaring voor iedereen optimaal te houden, is het essentieel dat golfers samen verantwoordelijkheid nemen voor het onderhoud en de netheid van de golfbanen. Onder het motto 'samen zorgen we voor de baan', kan je als golfer met een kleine inspanning een groot verschil betekenen voor de golfclub, de medespelers en het milieu.

Deze campagne bestaat uit verschillende onderdelen:

Zorgen voor de baan

Deze affiche is gericht op alle golfers en benadrukt het belang van duurzaam gedrag op de golfbaan. Het toont de afbraaktijden van verschillende soorten afval en moedigt concrete acties aan zoals het harken van bunkers, het herstellen van pitchmarks en het terugleggen van divots. Door gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen, kunnen we bijdragen aan een betere en schonere golfbaan.

Ontdek hier de affiche "Samen zorgen we voor de baan"
Kopie van Affiches clubondersteuning finaal

Deze affiche is gericht op de greenkeepers, die elke dag zorgen voor de golfbaan. Het biedt praktische tips voor het correct positioneren van palen en tee markers, en het rekening houden met de snelheid van de green en de positie van de pin. Deze richtlijnen ondersteunen een veilige en aangename speelomgeving.

Ontdek hier de affiche "Together we respect the course"

Videoreeks "Samen zorgen we voor de baan"

De videoreeks biedt gedetailleerde instructies en visuele voorbeelden van hoe golfers hun bijdrage kunnen leveren aan de greenkeeping. Deze video's zijn ontworpen om golfers te informeren en te inspireren om actief deel te nemen aan het onderhoud van de golfbaan. Ze laten zien hoe eenvoudige handelingen een groot verschil kunnen maken voor

Hoe herstel ik correct een pitchmark?

Waarom moet ik mijn divots herstellen?

Respecteer de greenkeeping!

Roep Fore!

Waar mag ik rijden met mijn buggy of trolley?

Hoe hark ik correct een bunker?