Thumbnail pagina

Soudal Open Marshals

Soudal Open 2024 - Marshal hub

Het is bijna zover! Volgende week is het tijd voor de Soudal Open en we zijn enthousiast om jullie allemaal te verwelkomen. Hier zijn enkele belangrijke punten en leuke updates:

Wijziging van de parkeerlocatie voor marshals: De parkeerlocatie voor jou als marshal is gewijzigd. Je kunt nu parkeren in de dreef, recht tegenover de ingang van Rinkven Golfclub.

Belangrijke documenten: In de bijlage vinden jullie de laatste versie van de handleiding en de routes naar Rinkven Golfclub. Het is essentieel dat je deze nog eens goed doorneemt om volledig voorbereid te zijn.

Fun en beleving tijdens de Soudal Open:

  • Bij de kledij ontvang je een ludieke bingo die je tijdens het evenement kunt spelen. Op de achterkant vind je alle uitleg hierover. We hopen dat dit een leuke toevoeging is en bijdraagt aan de sfeer!
  • Gedurende het volledige evenement hebben kinderen jonger dan 18 jaar gratis toegang. Speciaal voor hen is er op zaterdag de Golf Vlaanderen Kids Day. Hier kunnen ze genieten van een gratis clinic door een DP World Tour speler en krijgen ze een drankje als afsluiter. Nodig dus zeker jouw eigen kinderen, kleinkinderen, juniors van de club of vrienden uit voor deze unieke ervaring.
  • Als afsluiter van de dag organiseren we op zaterdag de Par-Tee, waarbij de organisatie trakteert op een vat voor alle marshals! Een mooie gelegenheid om samen te komen en te genieten.

We hopen met zijn allen dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn! We kijken er enorm naar uit om er samen een fijn event van te maken met schitterende resultaten!

Download hier de laatste versie van de handleiding