Thumbnail pagina

Alle golfers worden helden op sokken!

Hero on socks

Draag de golfsokken van Hero on Socks en steun het G-golf project!!

Hero on Socks is een jonge Belgische onderneming die duurzaam geproduceerde sokken ontwerpt en verkoopt voor het goede doel. In samenwerking met Mobicart vzw werden 2 paar te gekke golfsokken ontworpen, waarvan de verkoopopbrengst gaat naar het Paramotion project voor de aanschaf van een Paragolfer/Paramotion golfrolstoel.

Aan jou om ze te kopen én met trots te dragen, want met elk verkocht paar draag je jouw steentje bij en kan je anderen vertellen over dit mooi initiatief!

De Mobicart golfsokken zijn verkrijgbaar in 2 vrolijke ontwerpen: de groene ‘bunker’-sok en de blauw-roze ‘early birdie’-sok. Ze zijn aan de hiel en tenen versterkt en hebben een nauwsluitende pasvorm. De gebruikte garens zijn deels gerecycleerd en zorgen voor een goede zweetafvoer en optimaal draagcomfort.

Momenteel werd via https://nl.ulule.com/heroonsocks/ een crowdfunding opgestart om de eerste productiekosten te bekostigen. Je kan op dit platform de sokken met een kleine korting in voorverkoop bestellen. Wees snel, want de crowdfunding duurt maar tot begin april!

Wanneer de doelstelling van 250 voorverkopen gehaald wordt, kan de productie ook daadwerkelijk opgestart worden en zal je vanaf begin mei de sokken ook kunnen kopen op de website van Hero on Socks zelf.

Zou het niet geweldig zijn om elkaar bij het heropenen van de golfbanen te mogen ontmoeten met deze coole sokken aan!?

Koop hier de sokken via het crowdfundingplatform!

Hero on Socks

Hero on Socks maakt originele en hoogkwalitatieve sokken waarbij het design ervan niet alleen in het teken staat van goede doelen, maar waarbij 40% van de winst ook effectief naar die goede doelen gaat.

Achter Hero on Socks zitten Wendy en Wendy, twee dames toegewijd aan één missie: de mensen ervan bewust maken dat er voor onze planeet geen plan B bestaat.

‘Elke sok die we verkopen, helpt ons een stapje dichter bij die missie te komen,’ zegt Wendy Raymakers. ‘We werken samen met geweldige organisaties die mensen sterker maken door hen vertrouwen te geven. Soms heeft iemand immers gewoon wat hulp nodig. We geloven dat elke levend wezen op onze planeet die hulp verdient.’

‘Met onze opvallende sokken, willen we vragen uitlokken en dialoog creëren rond verschillende thema’s zoals gendergelijkheid, armoede, gezondheid, … ook in de sport!

‘Sport is belangrijke factor in de totstandkoming van duurzame ontwikkeling. Als promotor van tolerantie en respect levert het een bijdrage tot de empowerment van vrouwen en jongeren, individuen en gemeenschappen, alsook tot gezondheid, onderwijs en sociale inclusie.’

‘Toen we de mensen van Mobicart ontmoetten werden we meteen verpletterd door een enorme community die golf heet. Samen met hen willen we G-golf bekendheid geven en doen groeien. Via de aankoop van nieuwe golfrolstoelen zullen meer G-sporters de mogelijkheid krijgen om te genieten van golf, een sport die je hoofd vrijmaakt en laat herbronnen midden in de natuur.’

‘Elk paar verkochte sokken helpt iemand ergens. Dus als je onze sokken draagt, ben jij een échte held op sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?’

Hero on Socks

Mobicart Paramotion project

Mobicart vzw is de vereniging die golfbuggy’s aan een voordelig tarief ter beschikking stelt in de clubs voor minder mobiele golfers en G-golfers.

Samen met G-golfer Kris Van Nuffel werd vorig jaar het Paramotion project opgestart om via een projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting fondsen te werven voor de aankoop van 2 of meer Paragolfer/Paramotion golfrolstoelen.

Deze elektrische golfrolstoelen laten personen met een fysieke beperking aan de onderste ledematen rechtop staan zodat zij de golfsport kunnen beoefenen. Ze zullen ter beschikking gesteld worden aan de clubs die deze nodig hebben voor hun G-golf leden.

Paramotion Golf