Thumbnail pagina

Dames aan de top!

LETAS beeld

Dames aan de top in de Golf Flanders LETAS Trophy!

Ter gelegenheid van haar 20e verjaardag zette Golf Vlaanderen afgelopen weekend de schouders onder de LETAS Trophy in Rinkven. Als title sponsor zorgde GV voor de broodnodige financiële steun aan het event dat werd georganiseerd ism de KBGF en Rinkven Golf.

Deze wedstrijd zette niet alleen het damesgolf in de kijker in ons land, maar is ook een belangrijke springplank voor onze jonge vrouwelijke talenten.

Savannah De Bock

Eerste Belgische en daarmee T7 werd Savannah De Bock van Royal Waterloo G.C.. Proficiat Savannah!

LETAS winnares

De winst was voor de Britse Lily May Humphreys.

Alle resultaten en wedstrijdinfo lees op je: Tournaments Information - LET ACCESS SERIES

Genieten als title sponsor

Dat title sponsor zijn ook zo z’n voordelen heeft, mochten heel wat GV partners, vrijwilligers, captains en voorzitters aan de lijve ondervinden. Zij konden op dinsdag en woensdag genieten van een Pro-Am ronde met een heerlijke BBQ van onze nieuwe partner Big Green Egg als afsluiter.

Daarnaast kreeg de GV Dameswerkgroep de uitzonderlijke toelating (want verder was publiek helaas niet welkom omwille van de Covid maatregelen) om met een groepje geïnteresseerde Ladies Captains de baan op te gaan. Het werd een gezellig samenzijn onder dames.

Wist-je-datjes

In aanloop naar de Trophy lanceerden we op Facebook elke dag een leuk weetje over vrouwengolf.. Wist je dat … ?

Teetime

En nu we het toch over vrouwengolf hebben… Heb je aflevering 2 van onze gloednieuwe podcast reeds beluisterd? Ellen Smets en Manon De Roey hebben het over vrouwen in golf. Een half uurtje van je tijd meer dan waard!

https://www.golfvlaanderen.be/golf-vlaanderen-podcast