Thumbnail pagina

Golfsokken voor G-golf!

GV AM CH 2020 hero on socks

Het GV Championship te Koksijde, waar ook de G-golfers streden om de Kampioentitels, was hét ideale moment om de golfsokken van Hero on Socks voor het eerst te presenteren.

Dankzij de succesvolle voorverkoop begin april kon de productie worden opgestart en zijn deze coole sokken nu helemaal klaar om verder besteld én gedragen te worden!

Koop ook jouw paar en steun daarmee het Mobicart Paramotion project voor de aankoop van extra golfrolstoelen. Deze worden ter beschikking gesteld aan de clubs waar er nood aan is.

Het zou fantastisch zijn mochten we dit jaar een toestel kunnen plaatsen op de homeclubs van Peter (Royal Zoute GC) en Graham (GC Kampenhout), de 2 spelers die deelnamen aan het Kampioenschap G-golf. Zij hebben momenteel enkel speelgelegenheid op de GV regionale training of moeten zich telkens verplaatsen naar Koksijde, Beveren of Puyenbroeck.

GC AM CH 2020 hero on socks 3
Hero on socks

De Mobicart golfsokken zijn verkrijgbaar in 2 vrolijke ontwerpen: de groene ‘bunker’-sok en de blauw-roze ‘early birdie’-sok. Ze zijn aan de hiel en tenen versterkt en hebben een nauwsluitende pasvorm. De gebruikte garens zijn deels gerecycleerd en zorgen voor een goede zweetafvoer en optimaal draagcomfort. Koop ze afzonderlijk of samen in een leuke geschenkbox!

Koop de sokken

Wie is Hero on Socks?

Hero on Socks is een jonge Belgische onderneming die duurzaam geproduceerde sokken ontwerpt en verkoopt voor het goede doel.

Hero on Socks maakt originele en hoogkwalitatieve sokken waarbij het design ervan niet alleen in het teken staat van goede doelen, maar waarbij 40% van de winst ook effectief naar die goede doelen gaat. In samenwerking met Mobicart vzw werden 2 paar te gekke golfsokken ontworpen, waarvan de verkoopopbrengst gaat naar het Paramotion project voor de aanschaf van Paragolfer/Paramotion golfrolstoelen.

Achter Hero on Socks zitten Wendy en Wendy, twee dames toegewijd aan één missie: de mensen ervan bewust maken dat er voor onze planeet geen plan B bestaat.

‘Elke sok die we verkopen, helpt ons een stapje dichter bij die missie te komen,’ zegt Wendy Raymakers. ‘We werken samen met geweldige organisaties die mensen sterker maken door hen vertrouwen te geven. Soms heeft iemand immers gewoon wat hulp nodig. We geloven dat elke levend wezen op onze planeet die hulp verdient.’

‘Met onze opvallende sokken, willen we vragen uitlokken en dialoog creëren rond verschillende thema’s zoals gendergelijkheid, armoede, gezondheid, … ook in de sport!

‘Sport is belangrijke factor in de totstandkoming van duurzame ontwikkeling. Als promotor van tolerantie en respect levert het een bijdrage tot de empowerment van vrouwen en jongeren, individuen en gemeenschappen, alsook tot gezondheid, onderwijs en sociale inclusie.’

‘Toen we de mensen van Mobicart ontmoetten werden we meteen verpletterd door een enorme community die golf heet. Samen met hen willen we G-golf bekendheid geven en doen groeien. Via de aankoop van nieuwe golfrolstoelen zullen meer G-sporters de mogelijkheid krijgen om te genieten van golf, een sport die je hoofd vrijmaakt en laat herbronnen midden in de natuur.’

‘Elk paar verkochte sokken helpt iemand ergens. Dus als je onze sokken draagt, ben jij een échte held op sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?’

Golfclubs die interesse hebben om de sokken via hun shop te verkopen kunnen contact opnemen met Wendy en Wendy via info@hero-on-socks.com.