Thumbnail pagina

GV Inspiratiedag 2020

Onze clubs zo goed mogelijk informeren, hoe kan dit beter dan met onze jaarlijkse inspiratiedag die op 11 maart 2020 voor de 2de maal plaats vond.

De inspiratiedag is een dag met interessante sprekers, een golfmarkt en aansluitend de algemene vergadering. Dit jaar werden voor het eerst naast de managers en voorzitters ook alle clubbestuurders, captains en pro’s uitgenodigd. Zo mochten we een 100 tal mensen verwelkomen op Rinkven Golfclub. Deze mensen werden niet verwelkomd met kus of hand omdat we toen reeds rekening hielden met Covid 19 en de social distancing.

Starten deden we in stijl met een presentatie van Sven Nys “Winnaars hebben een plan”. Een boeiende presentatie over de weg die hij als topatleet heeft afgelegd, hoe je de lat net hoog genoeg legt om te blijven groeien en hoe je omgaat met stress en kritiek. Een gesigneerd boek van Sven Nys kreeg iedereen er boven op.

Voor de 2de workshop konden de aanwezigen kiezen tussen de sessie hoe organiseer je een clubreis gegeven door Pin High Golftravel of een sessie cashless betalen gegeven door CCV. Wie nog graag wou bijpraten met onze sprekers, ISB of kennis wou maken met Ingenium Golf kon dit doorlopend tussen de sessies op de golfmarkt.

Oorspronkelijk konden de captains en clubbestuurders deze dag afsluiten met 9 holes golf maar jammer genoeg hebben de weergoden daar anders over beslist.

Hier alvast enkele sfeerbeelden van een geslaagde editie!