Thumbnail pagina

Welkom Golf Park Tervuren

Vanaf 1 januari 2021 start, op het voormalige militaire golfterrein in Duisburg (Tervuren), een nieuwe golfclub. De nieuwe golfclub die de zeer toepasselijke naam Golf Park Tervuren draagt, is een mooie en uitdagende baan waar iedereen nu welkom is.

Golf Park Tervuren biedt een fantastische 9 holesbaan op slechts 15 km van Brussel-centrum en Leuven. Het vrij korte parcours (PAR 32) ligt in de bosrijke omgeving van de Groene Gordel en vormt een mooi verlengstuk van het Zoniënwoud en het park van Tervuren. Het voortreffelijke onderhoud en liefde voor detail hebben van deze baan een fijne en geraffineerde uitdaging gemaakt, bestaande uit volwaardige PAR 3’s en PAR 4’s met heel wat bomen en goed bewaakte greens.

Golfpark Tervuren3 logo met tagline

De nieuwe uitbaters van de club hebben, na een wedstrijd georganiseerd door de gemeente Tervuren, het zeil naar zich toe weten te trekken. Vol enthousiasme en volharding werd de start van de nieuwe club op het bestaande golfterrein voorbereid. Vanaf 1 januari is Golf Park Tervuren een feit.

Niet voor niets heeft Golf Park Tervuren de 3 trefwoorden Vernieuwend, Uitdagend, Ontspannend in haar logo staan. Innoverende lidmaatschapsformules, leuke virtuele accenten en vernieuwende wedstrijdformules worden gecombineerd met de klassieke golftoepassingen.

Nagenieten van de golfronde met een lekker drankje, kan in het clubhuis met bar en terras. De oude militaire gebouwen worden gerenoveerd en zijn nu de ideale plek voor een gezellige babbel in charmant gezelschap en mét zicht op de laatste hole!

Voor meer info omtrent lidmaatschappen e.d. kan je contact opnemen met Peter Cuveele, Secretaris Golf Park Tervuren, tel: +32 486 43 12 28.

Website Golf Park Tervuren