Thumbnail pagina

Heerlijk verblijven in België met Pin High: Azur en Ardenne

Azur en Ardenne golf hotel 2ca63a69

Azur en Ardenne

Gesitueerd in de heuvels van Barvaux-sur-Ourthe in de regio Durbuy is het terras met panoramisch uitzicht van Azur en Ardenne na een inspannende golfdag the place to be! Dit hotel heeft alles in huis voor een aangenaam verblijf. Sluit uw ogen niet alleen tijdens een goede nachtrust in uw ruime kamer, maar ontspan ook volledig in de wellness die voor u als gast gratis toegankelijk is.

Op een zwoele zomeravond is het nog lang gezellig op het terras. Daarna schuift u aan tafel voor een goed diner. De golfbaan van Durbuy ligt op slechts 5 minuten rijden van het hotel en dat maakt het een uitstekende uitvalsbasis voor een geslaagde golfvakantie voor een aantrekkelijke prijs.

Faciliteiten

Restaurant, panoramisch terras, biljart, wifi, lounge, wellness met 10 meterbad, sauna en jacuzzi, parkeergelegenheid, laadpaal.

Uw verblijf

U verblijft in een ruime kamer voorzien van telefoon, minibar, bureau, gratis wifi en badkamer met douche en toilet

Extra

Lees ook op onze blog meer over deze bestemming: blog.pinhigh.nl

Golfbanen te boeken bij deze bestemming

Five Nations

Op slechts 10 km van het stadje Durbuy ligt in het mooie Ardenner landschap de geaccidenteerde Gary Player golfbaan Five Nations met enkele spectaculaire holes en prachtige vergezichten. Door de vele hoogteverschillen en strategische bunkers echt een baan die blijft boeien. Een buggy is verplicht. Vóór 14:00 uur geldt handicap 36, na 14:00 uur is handicap 54 toegestaan.

Durbuy

De Engelse architect Hawtree ontwierp middenin de Ardennen de voor alle golfers uitdagende baan Durbuy. Iedere hole is anders en alle fairways liggen 'los' van elkaar, doordat ze worden omzoomd door mooie, oude bomen. De 18 holes zijn goed bespeelbaar, maar niet van dezelfde kwaliteit als Five Nations. In het weekend is tot 12:00 uur handicap 36/28 verplicht. Na 12.00 uur is handicap 54 toegestaan.

Golf de Rougemont

Golf de Rougemont is een zeer uitdagende en technische baan met grote hoogteverschillen, vele strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. De golfbaan, ontworpen door enthousiaste clubleden en niet door een architect, is gelegen rondom een indrukwekkend kasteel, waarin het clubhuis en de proshop zich bevinden. Vanuit hier kijkt u prachtig uit over de golfbaan en de Maasvallei.

Ontdek hier alle informatie op de website Pin High