Thumbnail pagina

Start to Golf

Stg

Start to Golf is het project van Golf Vlaanderen om iedereen te laten kennismaken met golf en te laten starten met deze fantastische sport!

Heel wat golfclubs in Vlaanderen doen enthousiast mee aan dit initiatief en organiseren opendeurdagen, kennismakingsinitiaties en/of bieden startpakketten aan om beginnende golfers in enkele lessen de basistechnieken van golf aan te leren.

Op www.starttogolf.be vind je alle info per club en kan je tijdens de campagneperiode in maart en april inschrijven voor deelname aan een gratis golfinitiatie op de Start to Golf-dag.

De Start to Golf-dag is de grote, algemene opendeurdag aangestuurd door Golf Vlaanderen waarop meer dan 35 clubs in Vlaanderen tegelijk nieuwe golfers welkom heten op hun club. Deze staat traditioneel gepland op de laatste dag van de paasvakantie.

Vanwege de maatregelen omtrent het Corona Virus wordt de Start to Golf-dag op zondag 19 april 2020 in alle golfclubs afgelast!

Samen met de collega’s van de Belgische en Waalse federatie worden de mogelijkheden bekeken voor een nieuwe datum later dit jaar. Communicatie hierover volgt nog via onze website en sociale media.

We hopen jou dan heel graag te kunnen verwelkomen in één van onze clubs.

Alvast hartelijk dank voor je interesse in de golfsport!


Waarom starten met golf? - Wat is golf? - Wat is een handicap?

Hoe begin je met golf? - golfmateriaal - Waar starten met golf? - Route 36