Thumbnail pagina

#BKO19 Volunteers: 525x Dank U

?Teamwork makes it easy?

Jochem Sueters startte met de voorbereiding in november vorig jaar met de eerste co?rdinatiemeetings. De samenwerking met PietersProductions, Rinkven ?n de European tour verliep voor deze tweede editie op wieltjes. We kregen meer dan 600 kandidaturen binnen om mee te werken aan dit unieke event. Vrijwilligers selecteren, hun taken en shiften indelen, opleidingen via de hole captains?. drukke maanden waarbij naar het einde toe het ganse Golf Vlaanderen team fulltime betrokken was. De vrijwilligerswerking groeide met Kevin Dhondt als hoofd van de scoring, Katrien Pauwels, Ymke Vanherp en Evelyne Vanherck voor het infopunt van de vrijwilligers. Karine Guerman zorgde dan weer voor de organisatie van de jeugddagen. Ook onze voorzitter, Luc Feremans en de secretaris-generaal Marc Verneirt, staken de handen uit de mouwen voor oa. de 19e hole. Het GV-Team stelde alles in het werk om de vrijwilligers een mooie beleving te kunnen aanbieden. Maar het zijn wij die vooral jullie, de vrijwilligers, bedanken voor jullie inzet en enthousiasme.

KLiK HIER VOOR SFEERBEELDEN

Of op onze Facebookpagina

Er heerste een topsfeer onder de ?Red Army? met als apotheose het vrijwilligersfeestje op hole 18 na de prijsuitreiking. Onvergetelijk!


?On the course?: Naast de Marshals op de baan en de spotters, waren er ook vrijwilligers op de zogenaamde crossings. Ook alle leaderboards op de baan en de carry boards en assistenten voor de media werden voorzien vanuit de vrijwilligerswerking.

?The GV-Crew Tent? : Er waren zelfs vrijwilligers voor de vrijwilligers! ?The Ladies van Drie Eycken? stonden voor dag en dauw klaar om elke dag 300 ontbijtjes, 500 lunches en 300 4-uurtjes te voorzien. Op zaterdag kregen we zelfs bezoek van Thomas Pieters, Thomas Detry ?n Kevin Hesbois. Top ambiance voor alle vrijwilligers dat wereldwijd aandacht kreeg via de website en sociale media van de European Tour.


KLIK HIER VOOR HET ET filmpje

?Topsfeer ?Hole 19?? : Dagelijks werd de dag afgesloten met een ?Hole 19 programma?. Een quiz voor alle aanwezigen maar ook een ?Lucky lotto? waarbij elke vrijwilliger kans maakte op leuke prijzen. Dagelijks werd ook een ?vrijwilliger van de dag? verkozen en op zondag een heuse ?Vrijwilliger van de week?. Jan Ooms kreeg deze eer. Jan werkte zich 7 dagen in het zweet als, letterlijk en figuurlijk, waterdrager van het tornooi.