Thumbnail pagina

Just Golf route - JOUW HANDICAP


Kopie van Just Golf 3

Proficiat, missie geslaagd!

Het moment waar je naar uitkeek, is eindelijk daar: je hebt je uiteindelijke doel - jouw nieuwe handicap - bereikt! Bij sommige clubs zal deze liggen op hcp 50, op hcp 45 of op hcp 36 afhankelijk van de infrastructuur en het sportief beleid van de club.

Hoe dan ook, een geweldige prestatie! Je hebt ongetwijfeld veel tijd, toewijding en passie in jouw golfspel gestopt om dit punt te bereiken. Maar dit is nog maar het begin van jouw golfcarrière, het is de start van nieuwe uitdagingen en mooie sportieve momenten!

Ontdek nieuwe banen

Heb je handicap 36 bereikt? Dan kun je nu tal van andere golfbanen gaan ontdekken. Of het nu in jouw eigen regio is, op andere plekken in het land of op vakantie, met een handicap 36 kun je op veel verschillende golfbanen terecht. Het boeken van een greenfee wordt nu een stuk eenvoudiger en biedt je de kans om op diverse banen te spelen en jouw vaardigheden verder te verfijnen.

De weg naar verbetering

Het behalen van handicap 36 is een indrukwekkende mijlpaal, maar nu begint het echte werk pas echt. Blijf vooral clubwedstrijden spelen, want dit is de ideale manier om jouw golfvaardigheden verder te ontwikkelen en je handicap nog verder te verbeteren. De competitieve sfeer en het spelen tegen andere golfers zullen je uitdagen om jouw grenzen te verleggen en te ontdekken welk spelniveau je nog meer kunt bereiken!

Verder kan je nu ook deelnemen aan de wedstrijden georganiseerd door Golf Vlaanderen. Hou zeker de kalenders in het oog, er is voor elk wat wils. Op deze ontspannende recreatieve wedstrijden leer je nieuwe mensen kennen van andere golfclubs. Ben je helemaal gebeten door de golfsport en competitie? Dan is het Vlaams Kampioenschap zeker iets voor jou!

Blijf jezelf uitdagen en geniet van elke stap

Terwijl je jouw golfspel blijft verbeteren, is het belangrijk om elke stap van jouw golfavontuur te koesteren. Geniet van de prachtige golfbanen die je gaat ontdekken, maak nieuwe golfvrienden en wees trots op jouw vooruitgang. Golf is niet alleen een sport, het is een levensstijl vol plezier en verbetering. Dus blijf jezelf uitdagen, streef naar grotere hoogtes en onthoud dat elke swing een kans is om beter te worden!

Interessant voor jou in deze fase!

Wedstrijdkalenders, de podcast Teetime, meer functies in de BEgolf-app, ...

Just Golf Route by Degroof Petercam

DP logo Trust Knowledge black

Behaal je 'Just Golf' badge by Degroof Petercam en vier je handicap - het bewijs van je harde werk en de evolutie in je spel. Deze badge is meer dan een erkenning; het is een mijlpaal die je vooruitgang en de unieke reis die je hebt afgelegd op de golfbaan benadrukt.

Ontdek meer