Thumbnail pagina

Just Golf route - SKILLS

Just golf route badge skills

Leer golfen

In deze fase van de Just Golf route focus je vooral op het leren van alle golftechnieken. Wist je dat er verschillende slagen zijn naarmate waar je bal zich bevindt op de baan? We spreken van een afslag, lange slagen, korte slagen (chippen en pitchen), bunkerslagen en putten. Het lijkt alsof het een hele boterham is, maar dat maakt golf net zo gevarieerd en boeiend.

Via deze badge helpen we je op weg om de skills en verschillende slagen te oefenen. Oefening baart kunst luidt het spreekwoord! Ook in de golfsport is dit niet anders, het is belangrijk om op regelmatige basis te oefenen. Om deze fase te voltooien, zal je moeten tonen dat je de basistechniek onder de knie hebt. Neem contact op met jouw golfclub om te achterhalen hoe ze de vaardigheden meten. Dit is een geweldige kans om jezelf uit te dagen en je golfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

  • Test jezelf! Via deze badge vind je opdrachten om je golfspel te testen. Lange slagen, korte slagen en putten komen aan bod. Behaal je 7 of meer op 10 in elk onderdeel, dan behaal je een halve of hele badge afhankelijk van het clubbeleid.
  • Boek een les! Schaaf je techniek een beetje bij de met de tips van de golfcoach. Reserveer jouw plaatsje rechtstreeks in de lesagenda (wanneer jouw club werkt met I-pro).

Je kan deze stap op je eigen tempo en ritme oefenen en behalen.

Legende badges:

Skills Badge Layout

Skills N
Welkom bij Skills, hier kun je jezelf uitdagen en start met oefenen om zo je volgende stap te behalen.
Skills Half
Goedzo, je hebt laten zien dat je wat in je mars hebt en dat goed geoefend hebt! Ga even na bij je club hoe je de volledige badge kunt behalen.
Just Golf Route Badge Skills
Proficiat, je hebt echt skills! Ga zo door en tot op de golfbaan!

*Let op: Elke golfclub kan binnen haar werking afwijken van het traject. Informeer even bij je club voor meer info.

Just Golf Route by Degroof Petercam

DP logo Trust Knowledge black

Verfijn je swing en ontwikkel je golf skills, samen leggen we de weg af naar succes.

Ontdek meer