Thumbnail pagina

Just Golf route - WELKOM

Badge welcome

Activatie lidmaatschap

Jouw lidmaatschap is succesvol geregistreerd en je bent nu officieel onderdeel van onze golfcommunity. Ondertussen heb je jouw uniek federaal nummer via e-mail ontvangen, dit is jouw sleutel tot tal van mogelijkheden. Heb je jouw nummer nog niet ontvangen? Neem dan contact op met jouw golfclub.

De club kent jou een starthandicap toe, vaak is dat hcp 54, zo krijg je meteen de kans om te groeien en je spel naar het volgende niveau te tillen. Laat je niet ontmoedigen als het soms wat uitdagender lijkt dan verwacht. Met wat oefening, ben je op weg naar het behalen van een lagere handicap, en liggen prachtige golfbanen, zowel nationaal als internationaal, binnen jouw bereik.

De Just Golf route is jouw persoonlijk traject waarbij je spelenderwijs verschillende stappen doorloopt. Bij elke stap kan je een badge verdienen als je de fase hebt volbracht. Door het activeren van jouw lidmaatschap, ontvang je jouw eerste (welkom) badge!

Ontdek hier de andere badges en de verschillende uitdagingen die ze vertegenwoordigen:

Elke golfclub kan zelf haar programma samenstellen waardoor de badges op verschillende momenten en in een verschillende volgorde geactiveerd kunnen worden. Zo krijg je de kans om jouw golfcarrière op jouw eigen tempo en op maat van jouw club te beleven.

Legende:

  • Neutrale gekleurde Welcome badge wil zeggen dat uw lidmaatschap nog niet geactiveerd is.
  • Gekleurde Welcome badge wil zeggen dat u in orde bent en u uw traject kan starten.

Met dank aan

DP logo Trust Knowledge black

Begin je golfavontuur met de Just Golf Route, ondersteund door Degroof Petercam.

Meer over Degroof Petercam

Interessant voor jou in deze fase!

Video: "Van voetbal naar golf: Wesley Sonck laat zijn broer kennismaken met golf"