Thumbnail pagina

Sokken onder de kerstboom

De golfsokken van Hero-on-Socks… het ultieme golfcadeautje voor onder de boom!

Hero on socks Golfsokken kerst 2020

Jullie (her)kennen ze allicht: de fantastische golfsokken ten voordele van G-golf.

Begin april stelden we ze aan het Vlaamse golfwereldje voor om de opstart van dit geweldige project te kunnen realiseren.

Alle golfers worden helden op sokken

Via het crowdfundingplatform Ulule werden ondanks het begin van de Corona-crisis voldoende paren verkocht om effectief in productie te gaan.

Tijdens het GV Championship in Koksijde eind juni kon je ze zien verschijnen op de golfbaan om de voeten van onze G-golfers en bleven de bestellingen mondjesmaat binnenkomen. Zowel van particulieren als retail bestellingen vanuit de golfclubs.

Golfsokken voor G-golf

In totaal werden 845 paren verkocht, maar daar kunnen er nog heel wat bij volgens de dames van Hero-on-Socks, Wendy & Wendy.

De golfbox bestaande uit 2 paar sokken, kan verstuurd worden met een handgeschreven persoonlijke boodschap voor de ontvanger, warmer kunnen we het niet maken..

“Voor grotere afnames hebben we ook een business page ontwikkeld waar organisaties en bedrijven tegen wholesale prijzen kunnen bestellen. Zijn er bedrijven die hun logo op de golfsokken willen? Ook dat kan! Vanaf 50 paar wordt je logo op de sok geborduurd. Vanaf 500 paar kan je logo of slogan of url mee in de sok verweven worden oh kan je ook een volledig eigen gepersonaliseerd ontwerp laten maken.. met uiteraard steeds dezelfde boodschap: FORE! G-golf.”

“Het concept verandert niet: 40% van de winst wordt gereserveerd voor Mobicart om zo het G-golf project in Vlaanderen meer op de kaart te zetten.”

Bestel hier de Golf Box van Hero-on-Socks