Thumbnail pagina

Start to Golf 2019 : een topeditie met meer dan 4000 enthousiaste deelnemers.

Golf Vlaanderen organiseert al meer dan 15 jaar een open dag ism haar clubs en deze opkomst toont dat golf nog altijd in de lift zit. DANKUWEL aan alle clubs en de vele vrijwilligers voor de topinitiaties, rondleidingen, vriendelijke ontvangst en topsfeer.

Dankzij Start to Golf is de golfsport sterk ge?volueerd. V??r Start to Golf diende je eerst lid te worden om daarna de sport aan te leren, dankzij Start to Golf is dit nu omgekeerd. Eerst proeven en daarna sluit je je aan bij de club. Wist je dat deze aansluitingen ook sterk evolueerde?

Vandaag zijn er 40.000 golfers en dat zijn al lang niet meer alleen de klassieke ?full members?. We groeien vooral dankzij innovaties (innovatieve abonnement formules, digitale ondersteuning,) bij nieuwe generaties. De 30ers en 40ers vinden massaal hun weg naar de golfbaan gezien golf de enige echte familiesport is.

?Het verhaal van Jurgen van de Lilse Golf al gelezen? Hij startte op de Start to Golf dag 2018 en is helemaal weg van het spelletje. Hopelijk worden de 4000 deelnemers van vandaag even enthousiaste golfers. http://golfvlaanderendigitaal.be/xl-interview.html

Meer sfeerbeelden : https://www.facebook.com/pg/golfvlaanderen/photos/?tab=album&album_id=10158690981378438Www.starttogolf.be