Thumbnail pagina

Gratis golfmateriaal

SNAG putting bord

Golfmateriaal wordt door Golf Vlaanderen i.s.m. Sport Vlaanderen, Moev (het vroegere SVS) en VGC gratis ter beschikking gesteld aan alle scholen, sportdiensten en verenigingen en dit via de provinciale uitleendiensten.

Een B-golfset bestaat uit 2 soorten plastieken clubs (putters en launchers), verschillende velcrodoelen en een net softballen om een 25-tal leerlingen of spelers te initiëren. Meer info hierover vind je terug in de cursus B-golf.

Naast het B-golfmateriaal is in de uitleendiensten van Sport Vlaanderen ook een set échte clubs beschikbaar en een swingtunnel. Hiermee kan je de oudere leerlingen de gelegenheid bieden om met een ijzer 7 de lange slag te laten oefenen. In combinatie met de ‘almost’-golfballetjes, die lichter en zachter zijn dan gewone golfballetjes, kan je op een veilige manier jouw eigen ‘driving range’ organiseren.

Golf Vlaanderen wil hiermee elke leerkracht LO de mogelijkheid bieden om van zijn of haar les een aangename golfles te maken!

Klik hier voor alle contactgegevens van de uitleendiensten.

Heeft jouw school, sportdienst of vereniging interesse om het materiaal aan te kopen? Dat kan!

Als federatie zijn wij in Vlaanderen de exclusieve verdeler van B-golfmateriaal van fabrikant SNAG (Starting New At Golf). Zelf werken we al jaren met de clubs, afslagmatjes en velcrodoelen van SNAG en zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit en de educatieve waarde van het materiaal.

De cataloog vind je hier terug. Voor meer info en een prijslijst, contacteer ons op het nummer 02/752.83.30 of via e-mail: info@golfvlaanderen.be.

Ga terug naar Golf op school