Wegens de huidige maatregelen betreffende Covid-19 is het Golf Vlaanderen kantoor gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Alle collega's zijn te bereiken via hun e-mailadres of via info@golfvlaanderen.be
Ik heb dit bericht gelezen
Thumbnail pagina

Dames

Dameswerkgroep

Sinds 2018 is de huidige dameswerkgroep actief bij Golf Vlaanderen. Vijf enthousiaste speelsters uit verschillende golfclubs in Vlaanderen steken samen met Karine en Katrien van Golf Vlaanderen regelmatig de koppen bij elkaar om een mooi wedstrijdaanbod te organiseren.

Voor 2021 hebben zij een leuk programma in elkaar gestoken met als nieuwkomer de Captain/Rabbit-wedstrijd om startende dames de kans te bieden eens buiten hun eigen golfclub een wedstrijd te spelen.

Publicaties Dameswerkgroep

De dameswerkgroep bracht eind 2019 een handleiding uit voor de ladies captain met heel wat nuttige tips en info voor een succesvolle dameswerking in de club. Je kan deze hier downloaden.

Op basis van een bevraging bij de Ladies Captains in de Vlaamse golfclubs maakte de Dameswerkgroep een lijst op met ideeën en suggesties om jonge dames aan te trekken tot de golfsport.

Samenstelling dameswerkgroep

NAAM CLUB
Tine Fournier, verantwoordelijke G.&C.C. De Palingbeek
Katrien Troch-Van Caneghem G.&C.C. Oudenaarde
Jane Wright G.C. Kampenhout
Nicole Clement ATgolf Vlaanderen
Claudine Morelle Golf Zwijnaarde
Karine Guerman Golf Vlaanderen
Katrien Pauwels Golf Vlaanderen