Thumbnail pagina

Inspiratie

Dag van de golftrainer - Next Gen Trainers

De “Dag van de Golftrainer” is een deel van het project “Next Gen Trainers”. Dit project wordt ondersteund door Sport Vlaanderen en heeft als doel trainers te motiveren om actief aan de slag te blijven, door te stromen naar verdere opleidingen en in te zetten op levenslang leren.

Trainers maken op deze dag kennis met het vervolgaanbod van de Vlaamse Trainersschool en thema’s uit de opleidingen worden uitgediept. Daarnaast kunnen zij ervaringen met elkaar uitwisselen wat de kwaliteit en verdere professionalisering van zowel de trainersopleidingen als de golfsector ten goede komt.

De 2de dag van de golftrainer is 12/10/2023 op Golfclub Hasselt - Alle informatie vind je op onze kalender - Golf Vlaanderen

Opwarming in golf

Een goed opwarming is essentieel om een goede golfprestatie te leveren. Samen met kinesist Koen Marx ontwikkelde wij een oefenreeks voor jeugdspelers en oefenreeks voor recreatieve golfers bestaande uit telkens 8 oefeningen. Oefeningen die je zowel outdoor op de oefenfaciliteiten als indoor kan uitvoeren. Succes ermee!

Spelvormen in golf

Ben je op zoek naar leuke spelvormen die je kan gebruiken tijdens je training? Ontdek hier enkele spelvormen waarmee je direct aan de slag kan!