Thumbnail pagina

Opleidingen

Court prather Ss I Iw MET0 E unsplash

GV INFOPUNT

Jaarlijks organiseert de Golf Vlaanderen allerlei bijscholingen en opleidingen voor haar clubs en clubbestuurders. De belangrijkste doelgroepen - zoals secretarissen en managers, clubverantwoordelijken (captain, seniorencaptain, damescaptain, jeugdverantwoordelijke,....), alsook pro's kunnen op verschillende tijdstippen genieten van bijscholingen en/of opleidingen die via de clubs bekend gemaakt worden.

INTERNE BIJSCHOLINGEN

EHBO – Reanimatie & defibrillatie opleiding voor golfclubs i.s.m. Rode Kruis

Waar? Golfclub Puurs

Wanneer? Dinsdag 31 mei 18u30 -21u30

Voor wie? Alle medewerkers van een golfclub

Inschrijven? Via i-golf (kalender – Golf Vlaanderen) of via https://www.golfvlaanderen.be/voor-golfers/golf-vlaanderen-wedstrijden/gv-wedstrijdkalender

Opgelet! De opleiding is beschikbaar voor max 15 personen en 2 personen per club. Bij grote interesse zal een 2de opleiding worden georganiseerd.

    GV+ opleidingen

    Opzoek naar een geschikte bijscholing/opleiding voor jouw golfclub? Hier vind je alvast een lijst met opleidingen/bijscholingen die wij jullie kunnen aanbieden. Klik op de titel voor meer informatie over het onderwerp en hoe je een aanvraag kan indienen.

    EXTERNE BIJSCHOLINGEN

    Naast de verschillende opleidingen die wij vanuit Golf Vlaanderen aanbieden zijn er nog heel wat interessante, externe opleidingen te volgen. Enkele interessante aanbieders van bijscholingen en vormingen zijn VTS Plus, GAB, Dynamoproject, Sociare, en PGA of belgium.

    VTS Plus