Wegens de huidige maatregelen betreffende Covid-19 is het Golf Vlaanderen kantoor gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Alle collega's zijn te bereiken via hun e-mailadres of via info@golfvlaanderen.be
Ik heb dit bericht gelezen
Thumbnail pagina

Opleidingen

Court prather Ss I Iw MET0 E unsplash

GV INFOPUNT

Jaarlijks organiseert de Golf Vlaanderen allerlei bijscholingen en opleidingen voor haar clubs en clubbestuurders. De belangrijkste doelgroepen - zoals secretarissen en managers, clubverantwoordelijken (captain, seniorencaptain, damescaptain, jeugdverantwoordelijke,....), alsook pro's kunnen op verschillende tijdstippen genieten van bijscholingen en/of opleidingen die via de clubs bekend gemaakt worden.

INTERNE BIJSCHOLINGEN

  • 9/12 - De medische & ethische commissie organiseert i.s.m. het Rode kruis de opleiding reanimatie & defibrillatie op 9/12 van 18u30 tot 21u30 op Golfclub Puurs. Inschrijven? De app - kalender - Golf Vlaanderen
  • 13/12 - Golf Vlaanderen organiseert i.s.m. met de Vlaamse Sportfederatie de gratis online webinar Oprichten van een VZW bestaande uit 3 luiken.
    • Wat is het voordeel/nut om een vzw op te richten naast een bestaande commerciële structuur
    • Oprichten van een VZW
    • Wat zijn de fiscale verschillen tussen een vzw en een commerciële structuur.

Inschrijven, klik hier

GV+ opleidingen

Opzoek naar een geschikte bijscholing/opleiding voor jouw golfclub? Hier vind je alvast een lijst met opleidingen/bijscholingen die wij jullie kunnen aanbieden. Klik op de titel voor meer informatie over het onderwerp en hoe je een aanvraag kan indienen.

EXTERNE BIJSCHOLINGEN

Naast de verschillende opleidingen die wij vanuit Golf Vlaanderen aanbieden zijn er nog heel wat interessante, externe opleidingen te volgen. Enkele interessante aanbieders van bijscholingen en vormingen zijn VTS Plus, GAB, Dynamoproject, Sociare, en PGA of belgium.

VTS Plus