Thumbnail pagina

4000 bezoekers op de Starttogolf-dag!

 
4.000 bezoekers op 'Start to Golf'-dag !


 

Na de topprestaties van onze landgenoot Nicolas Colsaerts afgelopen weekend was er nu de massale belangstelling op de gratis Starttogolfdag in 31golfclubs.  Een superweekend voor de golfsport!

 

?Meer dan 33.000 gepassioneerde mensen beoefenen onze sport. Dat is meer dan het dubbele ten opzichte van 15 jaar geleden.' De ambitie van de Vlaamse Vereniging voor Golf (VVG) is duidelijk. 'We willen tegen 2020 het aantal golfspelers optrekken tot 50.000. Golf is een sport voor jong en oud, voor sportief en minder sportief, voor mensen die alleen of met het hele gezin van de natuur willen genieten. Het is een sport voor mensen met veel of weinig vrije tijd die op zoek zijn naar een aangename sportieve sfeer en die gezond willen bewegen?, zegt de Vlaamse Vereniging voor Golf.

Start to Golf is d? ideale manier om met golf te beginnen. Start to Golf, alsook het Start to Golf-boek in samenwerking met Evy Gruyaert, beschrijft in een lessenreeks het golfspel en hoe je het best met golf kan beginnen. Een stage bestaat uit een aantal lessen waarbij de huur van de infrastructuur, de lesgever en golfmateriaal zijn inbegrepen. Er zijn reeds lessenreeksen vanaf 100 euro.

Start to Golf, in samenwerking met Telenet, Ethias en Sport Vlaanderen ?n met mediasteun van Trends, Metro, Sportmagazine, Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, Elle Belgi?, Radio Nostalgie, Kanaal Z, Acht, Sporza en alle regionale zenders

 

 

De starttogolf-dag haalde het VRT nieuws: klik hier

 

 

 

Beluister hier de starttogolf radiospot die op Nostalgie te horen is:

 

 

Bekijk hier de Billboard die te zien is op Acht, Prime Sport, Prime golf, Kanaal Z en alle regionale zenders.

 

of http://www.youtube.com/watch?v=2Dkc-eemSZE

 

 

Bekijk hier de printadvertenties die verschijnen in Metro, Trends, Sportmagazine, Elle Belgi?, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg: VVG_AD_STG_A4_LR.jpg

 

Online komt de bringagolfer actie in beeld bij Golf.be en golflimburg:

2011029_STG_POSTKAART_BAG_LR.jpg en 2011029_STG_POSTKAART_BAG_LR2.jpg

 

 

De campagne kwam al heel mooi in beeld op Vlaanderen Vakantieland, in De Zondag (pag 30 http://makr.roularta.be/3DI/DZ/index.jsp?editie=5166 ) en vanaf 15/4 op Sporza.be!

 

 

Met dank aan alle mediapartners!

Acht - Kanaal Z - Prime Golf - Nostalgie ? Trends -Metro - Sport Magazine -GVA - HBVL - Golf.be