Thumbnail pagina

Altijd al stiekem gedroomd van een etentje met Thomas Pieters of Nicolas Colsaerts?

  • Klik hier om te bieden: http://www.dinewithastar.be/

  • Dine with a Star is een liefdadigheidsactie door en voor de vzw MW Fund, die als doel heeft om de toegang tot sport te vergemakkelijken voor kansarme kinderen in Belgi?.

  • De veiling wordt gehouden via de site www.dinewithastar.be van maandag 18 april 12u tot en met donderdag 28 april 2016. Dit gebeurt tussen 21u en 22u15. Houd de veiling goed in de gaten om het exacte afsluitingsuur te kennen van de persoon waarop u biedt. De veiling richt zich uitsluitend tot meerderjarigen.

  • Het gaat om een veiling van diners met bekende persoonlijkheden uit de sport-, media- en cultuurwereld. De hoogste bieder wint het diner met de ster in kwestie. U kunt op meerdere personen tegelijk bieden.
  • De diners vinden plaats in restaurant 'La Quincaillerie', Edelknaapstraat 45 in 1050 Brussel (Franstalige persoonlijkheden) en in restaurant 'Lux', Adriaan Brouwerstraat 13 in 2000 Antwerpen (Nederlandstalige persoonlijkheden). Ze zijn geldig voor vier personen en de ster. Wijnen, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie zijn inbegrepen.
  • De winnaar gaat ermee akkoord de betaling binnen de twee dagen na het einde van de veiling over te maken door middel van een overschrijving op de bankrekening van MW Fund: BE20 0689 0455 7056. ?Bij gebrek aan betaling binnen de 3 dagen na deze termijn, behoudt MW Fund zich het recht voor om de veiling te annuleren ten gunste van de tweede bieder.
  • De data waarop de diners plaatsvinden, worden aan het einde van de actie vastgelegd binnen de tien maanden na het einde van de veiling. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de 'ster'. Gezien de volle agenda's, wordt een maximum aan flexibiliteit gevraagd.