Thumbnail pagina

Colsaerts&Friends: Een topdag voor golfpromotie!

Dinsdag 24/7 was de enige dag dit jaar dat Nicolas Colsaerts een golfrondje in Belgi? speelde. En populair is hij: maar liefst alle Belgische pers zakten samen met 2.000 golfliefhebbers af naar de Ternesse Golf & Country Club om te genieten van de 'Colsaerts&Friends' dag.

In de voormiddag bezorgde Nicolas 36 geselecteerde VVG en AFG spelertjes een onvergetelijke ervaring. Samen met zijn team gaf hij een uitgebreide golfdemonstratie. In de namiddag was het grote publiek welkom. In een flight met toptalenten Thomas Detry (Ravenstein) en Thomas Pieters (Millennium Golf) speelde hij een mini-wedstrijdje over 18 holes. Colsaerts vestigde onder groot jolijt van het aanwezige publiek een nieuw baanrecord en de twee Thomassen kregen op hun beurt de kans om hun talent aan de 2.000 bezoekers te tonen.

Maar wat echt fantastisch was, was de grootse persaandacht voor dit event. Maar liefst alle (!) grote audiovisuele en schrijfmedia tekende present. Nicolas Colsaerts is duidelijk een begrip geworden in de brede sportberichtgeving, wat een enorme boost geeft aan de bekendheid van de golfsport in Belgi?. Het is afwachten of hij het 'Kim Clijsters'-effect kan cre?ren wat de tennissport een tiental jaar geleden heeft meegemaakt. Wij geloven er allezins in!

Hebt u de media-aandacht gemist? Geen probleem! Wij lijsten er hieronder enkele voor u op: