Thumbnail pagina

Dameswerkgroep stelt kalender 2015 voor met gloednieuwe Dames Trofee!

De dames bijten de spits af op 16 maart met de Wake Up Competition op de Kempense G.C. De wedstrijd zal gespeeld worden over 9 holes en dit in de spelformule 4BBB.

De Starters Trofee vervolgens is dit jaar omgedoopt tot Starters Wedstrijd en deze competitie, gericht naar beginnende speelsters, vindt plaats op 20 april te Waregem. Om te kunnen deelnemen, dien je een handicap te bezitten tussen 26.5 en 36.

Op 18 mei vervolgens vormt de golfbaan van Spiegelven Golf de locatie voor de Cap-Am, gericht naar de Ladies Captains die samen met 3 clubspeelsters strijden voor de overwinning. Elke speelster van het team speelt in een andere categorie.

Vervolgens vindt dit jaar voor de eerste maal de VVG Dames Trofee plaats, bestaande uit 4 kwalificatiewedstrijden en een grote finale. Rinkven G.C., G.&C.C. Oudenaarde, G.C. Kampenhout en Steenhoven G.&C.C. vormen de gastclubs voor deze zonale kwalificaties met de grote finale op Millennium Golf. Deze wedstrijd is reeds toegankelijk voor speelsters vanaf handicap 36!

Ook nieuw bij de dames is de Wedstrijd AFG ?VVG op 24 augustus, waarbij enkele VVG-speelsters een wedstrijd spelen in het gezelschap van de Waalse collega?s. Deze laatsten spelen een thuismatch met L?Empereur G.&C.C. als locatie.

Naar jaarlijkse traditie wordt het damesseizoen afgesloten met de Jaarlijkse Vergadering van de Ladies Captains. Dit jaar valt deze afsluiter op 23 november te Winge G.&C.C.

Klik hier voor de volledige Dameskalender 2015

Alle wedstrijdinfo via de interactieve kalender op www.golfvlaanderen.be