Thumbnail pagina

Een mooie finale van de dames trofee

Maandag 19 september was een prachtige dag voor een finale, we ontvingen alle winnaressen van de verschillende regiowedstrijden op Golfclub Witbos. We hebben dit jaar vier kwalificatiewedstrijden gespeeld, ??n in de zone Antwerpen op Ternesse G.&.C.C., de zone Limburg&Kempen speelde te Limburg G.&C.C., zone Oost-&West Vlaanderen in Damme G.&C.C. en tot slot vond de kwalificatie voor de dames van Vlaams-Brabant&Brussel plaats op Winge G.&C.C. . Er werd telkens in 3 categorie?n gespeeld: dames bruto, dames 1 netto (Hcp 0 - 18.4) en dames 2 netto (Hcp 18.5-36). Tijdens de kwalificatiewedstrijden gingen steeds de vijf eerste van elke categorie door naar de volgende ronde, met andere woorden per regio waren er telkens 15 dames gekwalificeerd voor de finale.

Het werd een mooie finale met vele blije gezichten en enthousiaste winnaressen. In de bruto categorie ging Habets-Ploemen Margo, met een knappe brutoscore van +6, lopen met de eerste prijs. Zij werd op de voet gevolgd door Rossey-Everaert Ann en Cauwenbergh Florence. Categorie 1 bij de dames werd gewonnen door Jongekrijg Christine met 39 punten, gevolgd door Barrie Reine en Wilkin Gitte. In categorie 2 bij de dames was de eerste prijs, met 38 punten, voor Verhaar Mari?lle, Reypens H?l?ne werd tweede en Geerden-Van Looveren Katrin derde.

We willen alle winnaressen feliciteren en alle dames bedanken voor hun deelname, de gezellige sfeer en hun enthousiasme. Via onderstaande linken vind u de resultaten en sfeerbeelden van de finale terug.

Klik hier voor de sfeerbeelden

Klik hier voor alle resultaten