Thumbnail pagina

Een voorjaar vol golfpromotie!

De maanden april en mei waren voor het VVG promoteam opnieuw een hoogtepunt in het werkjaar met heel wat initiaties aan jong en oud.

 

Zo genoten de Antwerpse senioren tijdens hun Sporteldag van een twee uur durende kennismaking met de golfsport. Met enkele golfweetjes, een portie basistechniek en een wedstrijdje holes lopen op zak, kregen zij de smaak te pakken.. Op naar ??n van de vele golfclubs die de provincie Antwerpen rijk is!

  

En ook aan het jonge geweld werd gedacht:

Onder een stralende Oostendse zon konden de leerlingen van de lagere school terecht voor hun eerste swing.. op het strand! Met de hulp van enkele creatieve initiators-in-sp? hield de swingtunnel stand tegen de stevige zeebries en kon er volop geswingd en gechipt worden.

  

Ook de Doe-aan-Sportbeurzen zorgden naar goede gewoonte voor vele nieuwsgierige en enthousiaste 12-jarigen. Via het ?fun?-parcours kon worden geproefd van de verschillende slagen: swing, chippen en putten. Wel 250 deelnemers per dag werden geteld op onze sportstand!

Op de Sport Vlaanderen-events Sportrock te Gent en Sport@Kortrijk werden heel wat mama?s en papa?s overtuigd om samen met hun kroost naar de Oost- en Westvlaamse golfclubs te trekken. Golf is immers een familiesport bij uitstek! En starten kan uiteraard op elke leeftijd..

   

Wilt u ook gratis proeven van onze prachtige sport? Kom dan langs op de VVG ?Start to Golf-stand?! Het team is deze zomer aanwezig o.a. op de Gordel voor Scholen te Tervuren, de Doe-aan-Sportbeurs te Kortrijk en langsheen de Belgische kust tijdens de Sport Vlaanderen-sportpromotietoer.

De volledige kalender en fotoverslagen van de afgelopen evenementen vindt u onderaan op onze webpagina Golf on the Road.

Alvast ook een dankwoordje aan de studenten van de initiatoropleiding voor hun inzet en enthousiasme.