Thumbnail pagina

Ex-leerlingen VVG Topsportschool Thomas Detry en Leslie Cloots zetten bijzondere prestaties neer!

Thomas Detry (Royal G.C.B. Ravenstein), die momenteel studeert aan de University of Illinois, nam van 26 tot 28 juni deel aan de ?Palmer Cup?. Dit is de Ryder Cup voor studenten, waarbij de beste USA-spelers het opnemen tegen de beste Europese spelers. Na Thomas Pieters is Detry de tweede Belg ooit die aan deze wedstrijd mocht deelnemen! Thomas deed het goed want hij behaalde maar liefst drie punten uit zijn vier duels. Het Europese team behaalde dan ook een mooie overwinning tegenover de Amerikaanse tegenstanders en dit met een score van 18,5 tegenover 11,5.

Naast dit bijzondere resultaat van Thomas Detry, deed ook een andere ex-leerling van de VVG Topsportschool het bijzonder goed. Leslie Cloots (Ternesse G.&C.C.), die momenteel golf en studies combineert aan de University of North Carolina, eindigde immers als runner-up in het ?British Ladies Open Amateur Championship? dat betwist werd van 24 tot 28 juni! Op de golfbaan van Royal St. Georges verloor ze nipt tegen de Deense Emily Pedersen.

Wij hadden de eer Leslie te mogen verwelkomen en te feliciteren ter gelegenheid van de prijsuitreiking van de ?Facilicom Amateur Open of Flanders?.

Leslie was nog zeer enthousiast over haar ervaring en haar prestatie: ?Ik kom graag op de ?Ladies British Open?, het is altijd fijn hieraan te kunnen deelnemen. Ik ben dan ook erg trots op dit resultaat!?

Dikke proficiat aan beide VVG?ers voor deze uitzonderlijke resultaten!