Thumbnail pagina

Facilicom Junior Open te Keerbergen!

Met stralend ? maar zeer warm ? weer, werd de Facilicom Junior Open of Flanders op 6 en 7 juli 2010 betwist op de golfclub in Keerbergen. Opnieuw mogen we spreken van een geslaagde editie, waarbij fairplay hoog in het vaandel stond. Een enthousiast deelnemersveld (maar liefst 137 juniors) zorgde ervoor dat deze manche van de Junior Federal Tour er eentje is om te onthouden.

Jack Van Den Heyning (Brasschaat) won in de categorie BOYS U14 en eindigde hier v??r twee clubgenoten met een score van 146 (75-71). Bij de GIRLS U14 won Clarisse Louis (Rig?n?e) met 162 slagen in totaal. Runner-up werd Marie-Isabel Theuwis (Millennium Golf).

Bij de kadetten hield de koploper van dag ??n stand. Maximilien Philippe (Ravenstein) had met een totaalscore van 150 slagen (72-78) vier slagen voorsprong om de buit binnen te halen. Aron Cloostermans (Brasschaat) haalde hier een mooie tweede plaats.. Met scores van 79-72 (151) won Kimia Namadchi (Cleydael G.C.) overtuigend in de categorie ?kadetten meisjes?. Valentine Log? (Ravenstein) legde beslag op de tweede plaats.

Tenslotte was er nog de categorie U18. Hier haalde Jeremy Banken (7Fontaines) het bij de scholieren jongens met een mooie totaalscore van 142 (70-72), v??r Robin Quagebeur (Damme). De categorie van de GIRLS U18 was dit jaar dun bezaaid. Toch verdient Vanina Verheyen (7Fontaines) deze overwinning niet minder. Zij won met scores van 78-80 (158) en liet zo Lena Legrand (Haras) tevreden zijn met een zilveren medaille.

Een dikke proficiat aan iedereen & hopelijk tot volgend jaar!

Klik hier voor resultaten.