Thumbnail pagina

Fantastische editie Honda Senioren 4BBB Kampioenschap!

Op 27 mei werd het 'Honda Senioren 4BBB Kampioenschap' gespeeld op Cleydael G.C. Maar liefst 144 deelnemers kwamen er aan de start, wat resulteerde in een volledige bezetting! De eerste plaats werd behaald door Raf Vanden Bossche en Alda Norberta-Poelmans van Ternesse G.&C.C. met een score van 37 stableford punten in het brut klassement. Als runner-up eindigden Betty Stove en Monique Van Vaerenbergh van Rinkven G.C. met een score van 35 stableford punten.

Eddy Verstraeten en Dirk Steurs van de Lilse G.&C.C. grepen de winst in net met 46 stableford punten. Jan Hoogstrate en Jaap Van Neck grepen de mooie tweede plaats met een resultaat van 44 stableford punten.

VVG-partner Honda nam voor het tweede jaar op rij de titelsponsoring voor haar rekening en voorzag prachtige prijzentafels. Met dank aan de heer Tomanek en het ganse team van Honda voor de prettige samenwerking!

In de nasleep van deze geslaagde competitie, schenkt partner Honda een Miimo 310 robotmaaier weg! Klik hier om deel te nemen en kans te maken op deze mooie prijs: Laat Miimo uw gazon maaien en heb meer tijd om te golfen!


Klik hier voor alle resultaten van de wedstrijd

Klik hier voor enkele sfeerbeelden van de wedstrijd