Thumbnail pagina

Finalisten ?Telenet Beker van Vlaanderen? bekend!

Zo?n 4.000 golfers namen de voorbije maanden deel aan de kwalificatiewedstrijden ?Telenet Beker van Vlaanderen?. In totaal werden deze wedstrijden op 46 VVG-clubs georganiseerd, waarna 276 spelers doorstroomden naar de halve finales op 30 en 31 augustus. Voor zone Vlaams-Brabant & Brussel vond deze halve finale plaats op 30 augustus te Winge G.&C.C., alsook voor de spelers uit zone Oost-en West-Vlaanderen en dit te Waregem Golf. Op zondag 31 augustus was het vervolgens de beurt aan de Antwerpse spelers die de halve finale speelden op Brasschaat Open G.&C.C. De Kempense G.C. ontving op haar beurt de spelers uit regio Limburg & Kempen.

In elke zone werden dit weekend 18 tickets uitgedeeld en in totaal plaatsten 72 deelnemers zich voor d? grote finale ?Telenet Beker van Vlaanderen? op 27 september.

Bovendien bood main partner Telenet de spelers opnieuw een leuke extra aan met o.a. de aanwezigheid van de ?Valet Service?, die de golfclubs van de deelnemers reinigde. Ook ontving elke speler na deelname een e-mail waarmee kon worden deelgenomen aan een prijsvraag. De winnaar is intussen geloot en mag naar Schotland voor een bezoek aan de Ryder Cup 2014!

De winnaar wint volgend arrangement:
- Heen-en terugvlucht
- 5 nachten (24/09/2014 - 29/09/2014) in Atholl Palace ****
- Transfers hotel - Gleneagles golf course - hotel (dagelijks)
- Toegangticket Ryder Cup van donderdag 25 tem zondag 28 september 2014
- Opening en sluitingsceremonie
- Thomas Cook Sport gadget
- Ryder Cup geschenk

Proficiat aan alle finalisten!

Klik hier voor de resultaten in zone Vlaams-Brabant & Brussel

Klik hier voor de resultaten in zone Oost- en West-Vlaanderen

Klik hier voor de resultaten in zone Antwerpen

Klik hier voor de resultaten in zone Limburg & Kempen

Klik hier voor meer informatie over de ?Telenet Beker van Vlaanderen?