Thumbnail pagina

Glansprestatie van Thomas & Thomas op EK indiv.!

(Ex)-VVG Topsportstudenten Thomas Pieters (Millennium Golf) en Thomas Detry (Ravenstein) hebben gensters geslagen op het 'European Amateur Championship' in het Zweedse Halmstad. Samen met de beste amateurs van Europa streden zij voor deze felbegeerde titel! En dat deden ze allesbehalve slecht. 

Pieters kampeerde al reeds vanaf de eerste dag in de Top10 door op donderdag een kaart van -4 binnen te brengen. Doorheen het toernooi verdedigde hij die plaats met enkel scores van par of beter binnen te brengen. Na een 8e plaats op het EK in 2010, eindigt hij in 2011 op een zeer mooie 4e plaats met een totaalscore van -7 (68-72-71-70)!

Detry maakte zijn ultieme 'move' op de laatste dag, door van de 30e stek op te rukken naar een Top10-plaats. Maar ook hij was doorheen het toernooi consistent en bewees dat hij ook thuishoort bij die absolute Europese Amateurtop. Met scores van 70-76-70-69 (-3) eindigde hij op een mooie 9e plaats!

Na het beloftevolle WK eind 2010, waar de Thomassen samen met de inmiddels pro geworden Christopher Mivis nog 8e werden, krijgen we dus opnieuw glansprestaties!  

Nogmaals een dikke proficiat aan beide spelers!!