Thumbnail pagina

?Golf in Flanders verkozen tot ?Undiscovered Golf Destination of the year" !!

IGTM, ?s werelds grootste ontmoetingsplek voor iedereen die met golftoerisme bezig is, is dit jaar toe aan zijn 20e editie en verenigt gedurende 4 dagen meer dan 1.300 professionals uit de sector om te netwerken, zaken te doen enz. ... Golf in Flanders, vertegenwoordigd door Jo Maes, is voor het eerst van de partij op de IGTM en valt bij deze eerste deelname meteen in de prijzen.

We kijken vanuit Golf Vlaanderen uit, na deze mooie internationale erkenning, naar een mooie verderzetting van de samenwerking met Toerisme Vlaanderen.

Jo Maes, verantwoordelijk voor Golf in Flanders marketing, met de award


Wat is Golf in Flanders?

Golf Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen sloegen de handen in elkaar, binnen het kader van 3 jarige impulssubsidies, om vanaf 2016 voor het eerst op een structurele manier aan inkomend golftoerisme te doen. Er werd een nieuwe website www.golfinflanders.com opgericht die als doel heeft golf in combinatie met een verblijf in de Vlaamse regio's/steden te gaan promoten, om zo meer golftoeristen aan te trekken uit binnen- ?n buitenland.

Golf in Flanders is gekoppeld aan de vertrouwde iTee software van iGolf. Zoek en boek je starttijd vanaf nu via dit nieuwe platform!

Visit. Play. Enjoy.

Bekijk hier de promospot