Thumbnail pagina

Golvita - takes care of golfers!

Persoonlijke verzorging voor alle 18 holes

Golvita is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verdelen van kwalitatieve producten voor de persoonlijke verzorging van golfspelers.

Pleisters, zonnecr?me, energierepen en meer. Alles voor uw comfort op de golfbaan!

 

Invullen van de behoeften van een nichesport

De ontwikkeling van de Golvita-producten ging enkele jaren geleden van start. Een groot te kort aan gespecialiseerde producten voor de golfer, zette Golvita-oprichter Johan Borghys aan het denken. De Golvita-Patch is het eerste in de reeks. Johan Borghys verduidelijkt: 'Er is niets dat vervelender is dan een opkomende blaar midden in de fairway. Maar een gewone pleister volstaat niet. Onze producten werden speciaal ontwikkeld volgens de hoogste standaarden, van golfers voor golfers.'

 

Beschikbaar voor familie

Johan Borghys: 'Wij, als golfspelers, zijn ??n grote familie. En ik vind dat familie het beste verdient. Dat is de reden waarom u onze producten enkel zult vinden in de beste Golfclubs en via onze website: de plaatsen waar onze familie samenkomt.'

 

Geschikt voor iedereen

Het overkomt ons allemaal. Of je nu een pro, beginner of ergens daar tussenin bent, op een gegeven moment ervaren golfers kleine ongemakken , zoals zonnebrand, blaren of eenvoudigweg een energiedipje.

 

En daar dienen volgens oprichter Johan Borghys de Golvita producten voor. 'Wij zorgen voor golfspelers, zodat u geconcentreerd kunt blijven op uw spel en ervan kunt genieten', besluit Johan.


Meer info over Golvita op http://www.golvita.com/NL

De Golvita Hand, Heel en Finger/toe Patch is ook verkrijgbaar via de VVG Webshop!