Thumbnail pagina

Heeft u uw federatiekaart op zak?

Met 4.350 bezoekers op de opendeurdag ?n met Golf in het Park loopt de campagne ?Golf, d? Sport van het jaar? op volle snelheid.  Wij zijn dan ook zeer blij dat de clubs ons bevestigen dat de interesse om te starten of te ?herstarten? met golf nog nooit zo groot was.  De bedrijvendagen lopen vol, de media brengt Colsaerts en golf in beeld,.. Kortom: golf blijkt populairder dan ooit!

 

Maar… dezelfde media stelt ons vaak de vraag of wij dit succes al zien in onze ledenaantallen. En daar blijft het wat te stil op dit ogenblik. Daarom deze oproep:

 

Beste starters, Beste golfspeler,

 

Golf is een leuke sport om te genieten, uzelf uit te dagen in een wedstrijd ?n een sport met grote fair play. Het is echter ook een gevaarlijke sport. Het balletje en de golfclub kunnen verbazend veel schade aanrichten. Om dus volledig zorgeloos te genieten van onze sport dient over een golfpolis te beschikken.  En deze heeft u alleen wanneer u een federatiekaart (startpas, tweekleurige federatiekaart of volle federatiekaart) heeft.  Binnen de eerste maand dat u start met de golfsport is elke club verplicht ??n van deze drie types federatiekaart aan te bieden bij het abonnement.  Zonder kaart geen golfpolis.  De polis is uniek gezien ze geen schuldvraag stelt want een golfongeval kent geen opzettelijkheid natuurlijk.

 

U krijgt met de federatiekaart niet alleen de polis maar ook tal van voordelen zoals uw persoonlijke webpagina (iGolf waarop u inlogt met uw iPass code).  Hier kan u uw hcp-historiek opvolgen en al naargelang uw homeclub inschrijven voor wedstrijden. Andere voordelen met de federatiekaart is dat u ons het 3-maandelijks golfblad ontvangt ?n dat u enkel op vertoon van deze kaart kan greenfee?n en deelnemen aan wedstrijden.  Als houder van de federatiekaart kan u ook genieten van verschillende acties van onze Partners (10% korting PeakPerformance, wedstrijdacties Corendon,…) U leest het: u kunt genieten van verschillende leuke voordelen maar het leukste voordeel is toch om bij een minder leuk voorval geen zorgen te hebben… door middel van een goede golfpolis.

 

Ook voor golfers die niet zo vaak spelen is er tegenwoordig een goede oplossing via verschillende golfclubs. In Belgi? dient u inderdaad lid te zijn van een club om een federatiekaart te bekomen maar de clubs hebben hier meer mogelijkheden, in vergelijking met de omringende landen, dankzij de drie types federatiekaart zodat het aanbod zeer divers en laagdrempelig kan zijn. Op onze website treft u alle uitleg en informatie aan over de drie types federatiekaart, kostprijzen en wat ze inhouden.

 


Uw federatiekaart, vraag ernaar in uw homeclub!meer info: http:///dut/~/Kostprijs