Thumbnail pagina

Het 'Start to Golf'-boek is er!

Nadat ze iedereen aan het lopen, wandelen, fietsen, fitnessen en zwemmen kreeg, doet Evy Gruyaert in Start to Golf haar eerste stappen op de golfbaan. Evy volgde een ?Start to Golf? ? initiatie en gooide al van bij de eerste les alle vooroordelen tegenover de golfsport overboord. Golfen is voor steeds meer mensen de ideale vorm van ontspanning en is al lang niet meer alleen de sport voor de happy few.
In heel wat landen staat golf zelfs in de top 3 van populairste sporten en ook in Belgi? is het aantal golfspelers flink in opmars.
Jaarlijks starten er maar liefst 5000 mensen met golf en dat is niet verwonderlijk! Want golfen is immers een fantastische sport waarbij jong en oud en gevorderde en beginneling het tegen elkaar kunnen opnemen.
Evy maakt ons in dit boek wegwijs in de beginselen van deze gezonde buitensport: Wat zijn de basistechnieken? Welke spelregels zijn er? Welke uitrusting heb je hiervoor nodig? Ze geeft haar persoonlijke bevindingen weer in de vorm van blogs. Ook de begrippen die gebruikelijk zijn in de golfsport en praktische info over de meest uitgelezen golfterreinen in binnen- en buitenland worden aan de lezer meegegeven.

Evy Gruyaert licht toe: 'Mijn eerste kennismaking met golf was op alle vlakken positief. Het is een plezierige en uitdagende sport die ik graag verder wil beoefenen. Tijdens mijn golfinitiatie werden alle clich?s ??n voor ??n weggeblazen. Neen, het is niet bekakt of snobistisch en ja, het is plezierig, ontspannend en sportief; Nu nog wat vrije tijd vinden en ik wordt gegarandeerd een fervent golfer!'
Dit boek kwam tot stand in samenwerking met Lannoo Uitgeverij en de Vlaamse Verenging voor Golf. voor meer informatie over starten met golf kan u terecht op www.starttogolf.be.
Bent u zo benieuwd naar het resultaat en wilt u het boek al meteen aankopen? Ga dan door naar de VVG Webshop!