Thumbnail pagina

Het VVG Jeugdsportfonds 2012

Ieder jaar worden er via het VVG Jeugdsportfonds labels uitgereikt aan clubs die voldoen aan welomschreven criteria voor hun jeugdbeleid. Nadat er 26 clubs zijn ingestapt, met aanvragen voor 26 Birdie labels en 6 eagle labels, heeft de auditcommissie 19 clubs het Birdie Label uitgereikt (kindvriendelijke clubs) en 4 clubs het Eagle Label (topjeugd clubs) uitgereikt op basis van hun geleverde prestaties ?n gevoerde clubbeleid in 2012.

 

Birdie: is een kwaliteitslabel gekoppeld aan vooropgestelde normen m.n. ?jeugdvriendelijke club?. Om dit label te behalen moet voldaan worden aan bepaalde voorwaarden (= kwalitatieve eisen) gestaafd door een recreatief jeugdbeleidsplan.

 

Eagle: is een kwaliteitslabel gekoppeld aan vooropgestelde normen m.n. ?topjeugd club?. Om dit label te behalen moet voldaan worden aan bepaalde voorwaarden (= kwalitatieve eisen) gestaafd door een competitief jeugdbeleidsplan.Klik hier voor een overzicht van clubs die een Label hebben behaald voor het VVG jeugdsportfonds 2012.

Klik hier voor meer info over het VVG Jeugdsportfonds.