Thumbnail pagina

Iedereen Golft! Start to Golf op 15 april in 35 deelnemende clubs

Op 15 april geven 35 golfclubs verspreid over gans Vlaanderen gratis golfinitiatie! Golf speel je alleen of samen, van 6 tot 99 jaar, voor de uitdaging of de ontspanning, voor de fun met je vrienden of voor de winst in de wedstrijd. Vooraf inschrijven is belangrijk. Ga snel een kijkje nemen op www.starttogolf.be!

Start to Golf zal ook u welkom heten onder het motto: IEDEREEN GOLFT! Er zijn golfformules voor elk budget en voor alle wensen, ook in uw buurt! Een record aantal clubs doet mee wat bewijst dat er ook voor jou nog een plekje is! Kijk op www.starttogolf.be voor het overzicht met de deelnemende clubs en ga alvast na welke startpakketten zij aanbieden. Start to Golf is d? manier om te starten met golf. Alle deelnemende clubs zullen op de ?Start to Golf? dag een lessenreeks voostellen op basis van de Start to Golf aanpak (lessen, materiaal, huur infrastructuur en een golfverzekering zonder verdere engagementen).

34.000 enthousiastelingen beoefenen al onze sport, een verdubbeling tegenover 15 jaar geleden en we groeien door naar 50.000 gepassioneerden.

- Einde persbericht -

Meer informatie:

   

VOOR JOURNALISTEN - UITNODIGING:

Wil je meer informatie over deze dag, over de golfsport in het algemeen of voor een persoonlijke golfinitiatie zodat u vanuit uw eigen beleving een artikel kan schrijven?

Contacteer:

Lieselotte Pieters (Pers & Communicatie)

l.pieters@golfvlaanderen.be

Vlaamse Vereniging voor Golf vzw

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

Tel. 02/752 83 30

Fax 02/752 83 39

& www.starttogolf.be