Thumbnail pagina

Jacky Mouligneau herbevestigt als Voorzitter en Algemene Vergadering verkiest nieuwe Raad van Bestuur

Inge Dekens (Oudenaarde), Benoit Levecq (Limburg) en Jean de Vooght (R. Antwerp) hadden nog een mandaat waardoor de algemene vergadering van de elf kandidaten zeven plaatsen diende te verkiezen. Werden, in alfabetische volgorde, weerhouden: C?dric de Woot (Kon. GC Belgi?), Sebastian Dohmen (Millennium), Luc Feremans (Cleydael), Jacky Mouligneau (Keerbergen), Philippe Roberti de Winghe (Winge), Piet Vandenbussche (Golflife) en Emiel Vandepaer (Golfforum).

Parallel met de verkiezingen voor de Raad van Bestuur van de Vlaamse Vereniging voor Golf, moesten de vertegenwoordigers van de VVG golfclubs ook de kandidaten aanwijzen voor de verkiezing raad van bestuur KBGF. 

Om kunnen kandidaat te zijn voor KBGF dient men 30% van de aanwezige stemmen te krijgen op de Algemene vergadering van de VVG.  Iets waar vier van de acht kandidaten in slaagden: Inge Dekens (Oudenaarde), Jan Baert (Limburg), jacky Mouligenau (Keerbergen) en Philippe Roberti de Winghe (Winge). 

Gezien Jacky Mouligneau voorzitter werd benoemd van de VVG zetelt hij automatisch in de Raad van bestuur KBGF als ondervoorzitter en gezien  Jean De Vooght (R. Antwerp), de uittredend voorzitter KBGF, nog mandaat heeft als bestuurder KBGF, zijn er drie vacante plaatsen in de Raad van de KBGF.  


VVG vaardigt nu exact 3 kandidaten af waardoor deze drie nu al ingevuld zijn.


De VVG vertegenwoordigers in de Raad van KBGF die zullen bevestigd worden op de AV van de KBGF zijn: Inge Dekens (Oudenaarde), Jean De Vooght (R. Antwerp), Jan Baert (Limburg), Jacky Mouligneau (Keerbergen) en Philippe Roberti de Winghe (Winge)