Thumbnail pagina

KBGF maakt selecties WK bekend

Het WK Dames ofwel WK Espirito Santo Trophy  gaat door van 27 ? 30 september in Turkije (Belek) en het WK Heren ofwel WK Eisenhower Trophy op dezelfde locatie van 4 ? 7 oktober.

VVG wenst het Belgian Team Heren en het Belgian Team dames veel succes toe!

We stellen even de verschillende spelers voor:


Dames:

Leslie Cloots 18j: start in september haar laatste jaar op de VVG Topsportschool en kende in 2012 haar internationale doorbraak.

Chlo? Leurquin 22j: de AFG speelster is al jaren een vaste waarde en werd in 2012 Nationaal Stroke Play kampioene.

Fanny Cnops 21j: Fanny maakt deel uit van het Top Golf Vlaanderen programma en studeert in de US (Greensboro) waar ze enkele overwinningen boekte op het NCAA circuit.


Heren:
Thomas Pieters 20j: Nadat hij de VVG Topsportschool doorliep, startte hij golf en studie in de USA (Illinois). De afgelopen jaren boekte hij verschillende overwinningen en werd in 2012 NCAA Kampioen.  

Thomas Detry 19j: rondde net zijn secundair af aan de VVG Topsportschool en zal vanaf september Thomas Pieters vervoegen in Illinois.    

C?dric van Wassenhove 19j: combineert golf en studie in Belgi?. Hij slaagde in zijn eerste jaar Toegepaste Economische Wetenschappen en krijgt ondersteuning in het Top Golf Vlaanderen programma.  

 

We zijn trots te mogen vaststellen dat de verschillende programma?s om Golf en studie te combineren vruchten afwerpt. De VVG topsportschool alsook het 'Top Golf Vlaanderen' programma biedt golf en studie alle kansen. Binnen 'Top Golf Vlaanderen' zitten zowel amateurs als pro's, alsook spelers die golf en studie combineren in Belgi? als in de US. Om deel uit te maken van deze programma's, dient de speler een selectie te verkrijgen op basis van gemiddelde scores, resultaten en zijn/haar ontwikkelingslijn ifv het traject naar Olympische Spelen toe.