Thumbnail pagina

Laat je horen tot in Rio: Supportersacties


Pronostiek

Vanaf 5 augustus tot en met 10 augustus zal er een pronostiek lopen. Hoe doe je mee? Je geeft jouw drie namen door (Goud:..., Zilver:... en Brons:...) voor het Olympische mannen golf tornooi via een mail naar pers@golfvlaanderen.be . Alle resultaten worden bijgehouden en verwerkt, de persoon die na het tornooi de meeste punten behaalde, met andere woorden de meeste juiste resultaten voorspelde, wint een Olympische paraplu. De tweede en derde in het klassement winnen een Olympische cover.

De puntentelling gaat als volgt: de juiste naam op de juiste plaats is 2 punten waard. Heb je de juiste naam in je top drie gezet maar op een foute plaats dan krijg je 1 punt. De persoon met de meeste punten wint. Belangrijk is dat je ook de schiftingsvraag: 'Wat zal de score zijn van de Olympische kampioen bij de mannen (bv. -10, +1,...)?', steeds beantwoord. Bij een gelijke stand wint de persoon die het dichts bij de werkelijke score zat. Indien het dan nog steeds gelijk is, zal de winnaar bepaalt worden door het lot.

Om middernacht op 10 augustus sluiten we de pronostiek af, dinsdag 16 augustus zullen de resultaten verwerkt worden en de winnaars gekroond.

Hoe supporter jij?

Tijdens de vier golfrondes van de mannen in Rio, zal er ook een actie lopen, we zijn namelijk heel benieuwd hoe jij mee supportert voor onze golfbelgen. Supporter jij van thuis uit, bij vrienden, op je club of misschien zien we jou wel in het Rio House? Zet een foto van hoe jij supportert op je sociale media en gebruik de #GolfToRio. Wanneer je de #GolfToRio in je post gebruikt, komt je foto op de Rio supportersmuur (www.golftorio.be) en kunnen wij kijken hoe jij mee supportert. Na de vier dagen kiezen wij ??n winnaar met de beste supporterskledij of omgeving en verassen wij hem/haar met een Olympische cover en een gesigneerde pet van Thomas Pieters.

Daarnaast geven wij onder alle supporters die naar het Rio House komen om onze Belgen aan te moedigen ook een Olympische cover en een gesigneerde pet van Thomas Pieters weg.

Resultaat Chlo? Leurquin?

Na de mannen spelen de vrouwen golf van 17 augustus tot en met 20 augustus. Hier verdedigd Chlo? Leurquin onze kleuren. Met andere woorden is het massaal supporteren dan nog niet voorbij. Op 15 en 16 augustus heeft u de kans om een gok te wagen naar de score van Chlo? Leurquin na vier dagen op de Olympische Spelen. Op 15 augustus zal er een post verschijnen op onze Facebookpagina 'Golfvlaanderen', onder die post kan je reageren met de totale eindscore dat jij denkt dat Chlo? Leurquin zal eindigen op de Olympische Spelen (-2,+1,...), vergeet ook de schiftingsvraag niet te beantwoorden: wat zal de eindscore zijn van de winnares golf op de Olympische Spelen? Heb je geen Facebook? Stuur dan een mailtje met je pronostiek naar pers@golfvlaanderen.be en maak kans op de laatste, exclusieve, Olympische putter cover.

Maak kans op de 'Team Belgium' golf tas!

Naast bovenstaande acties, blijven de algemene acties gewoon doorlopen. Post een 'Coffee Cup Challenge', vul je supporterskreet in op een bierviltje, kleef een GolfToRio sticker en gebruik de hashtag #GolfToRio massaal. Wanneer je actief deelneemt aan ??n enkele of meerdere acties met de #GolfToRio, maak je kans op Olympische covers en een gesigneerde pet van Thomas Pieters. Na de Olympische Spelen geven wij de hoofdprijs, de 'Team Belgium' golf tas, weg aan de beste supporter.