Thumbnail pagina

Met de app heb je altijd een strokesaver bij de hand

De App is een must voor elke golfer in Vlaanderen. Het omvat tal van functies zodat jij in enkele clicks een tee time of golfles kan reserveren of jouw WHS-handicap kan simuleren. Zowel voor, tijdens als na de ronde is het nuttig om de app te gebruiken. Wist je dat je niet alleen digitaal een scorekaart kan invullen, maar dat je ook altijd en overal een strokesaver bij de hand hebt? Handig toch?

IMG 2888

Een persoonlijke strokesaver voor elke golfer

De strokesaver in de app is zoals een persoonlijke caddie die altijd bij je is. Het maakt niet uit op welke golfbaan je speelt in Vlaanderen; je kunt overal eenvoudig toegang krijgen tot de strokesaver-functie en profiteren van de gedetailleerde kaarten die de app te bieden heeft. Of je nu op een baan speelt die je blindelings kent of voor het eerst een nieuwe golfbaan verkent, deze app zal je helpen om elke slag optimaal te benutten.

Door de lijn op de hole te verslepen, kan je jouw optimale game plan simuleren. Zo weet jij altijd en overal hoe ver je, in een ideaal scenario, speelt en waar de hindernissen liggen.

Voor, tijdens of na je ronde: altijd beschikbaar

Of je nu je spel voorbereidt, onderweg bent naar de volgende hole, of na je ronde een analyse wilt maken, de app staat altijd paraat. Je hebt de vrijheid om de app te gebruiken wanneer het jou het beste uitkomt. Wens je vooraf de baan virtueel te doorlopen om jouw strategie te bepalen? Dat kan, je kan altijd en overal alle holes van de Vlaamse golfclubs bekijken.

Ontdek de gebruiksvriendelijke handleiding

Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de strokesaver- en scorekaartfuncties haalt, is er een uitgebreide handleiding beschikbaar. Deze gids leidt je stap voor stap door het gebruik van de app en laat je zien hoe je alle functies optimaal benut.

Bekijk hier de handleiding

Bekijk de instructievideo