Thumbnail pagina

Offici?le Kick Off 'Golf, d? Sport van het jaar'!

Vandaag werd de offici?le afslag gegeven van het actiejaar Golf 2013! Het was een fantastische dag waarop alle acties en onze televisiespot uit de doeken werden gedaan. Minister van Sport, Philippe Muyters, sloeg de campagne op gang waarna een aantal topsporters en ex-topsporters zelf eens konden proeven van de golfsport tijdens een heuse golfchallenge.

 

 

 

Aagje Vanwalleghem, Liesbeth Mouha, Jeroen D?hoedt en Paul Herygers namen het tegen elkaar op en de topsporter met het meeste golftalent bleek uiteindelijk Paul Herygers te zijn.

 

 

Ook de mascotte Birdie was van de partij. Birdie zal op heel wat evenementen aanwezig zijn om de kids en de jeugd warm te maken voor de golfsport en om golfgadgets uit te delen. Birdie is een goedlachse golfer, een toonbeeld van fair play, die heel wat birdies speelt (een slag minder dan de gemiddelde golf-pro) en die steeds klaar staat om golf te helpen ontdekken!

 

De afslag van golf als d? Sport van het jaar 2013 is nu officieel gegeven. Het belooft een fantastisch golfjaar te worden met tal van acties en promotionele evenementen om Golf nog meer tot bij alle mensen te brengen. Zowel jong als oud, sportief als minder sportief wordt aangesproken om een balletje te slaan. Voor elk wat wils is er een aanbod in ??n van de 54 clubs in Vlaanderen.

 

Surf naar www.sportvanhetjaar.be voor meer informatie.

 

Klik hier voor het volledige persbericht