Thumbnail pagina

Official VVG Fitting Studio te Sterrebeek


De VVG Topsportstructuur raakt stilaan compleet. Naast het werken met topcoaches en topprofessionals op biomechanisch, fysiologisch, mentaal, voeding, fysisch en technisch vlak, heeft de VVG sinds kort een akkoord met clubfitter Eddy Pelgrims.


Eddy Pelgrims werd begin dit jaar gelauwerd als ??n van de 'World's Top 100 Clubfitters'. In zijn Golf Fitting Studio, op het Golflife Center in Sterrebeek,  biedt Eddy het meest complete golf fitting-systeem aan dat je in Belgi? en omstreken kan vinden.

'We gebruiken de allernieuwste state of the art apparatuur om de ideale club voor een speler samen te stellen. Opmetingen vanuit verschillende invalshoeken (biomechanisch, statisch, technisch en dynamsich) zoeken de juiste clublengte, shaft flex, gripmaat, loft en lie. Samen met onze ervaring en kennis als golfclubfitter resulteert dat in de ideale clubcombinatie' zegt clubfitter Eddy Pelgrims.

Alle leerlingen van de VVG Topsportschool zullen 2x per jaar screenings doorlopen in deze Official VVG Golf Fitting Studio. Een screeningsverslag wordt vervolgens gecommuniceerd naar de priv?pro en VVG Coaches, om zo tot het best op maat gemaakte materiaaladvies te komen.


De Official VVG Golf Fitting Studio bevindt zich in de gebouwen van het Golflife Center Sterrebeek.