Thumbnail pagina

Ook dit jaar VVG ticketactie voor KLM Open 2017!
Om gebruik te maken van deze korting moet je de volgende stappen volgen:

Stap 1: Surf naar https://www.golf.nl/klm-open/tickets

Stap 2: Ga naar de derde rij: 'Actie voor Vlaamse golffans'.

Stap 3: Klik op de blauwe knop 'tickets'.

Stap 4: Je krijgt een overzicht van de 4 speeldagen, lees de LET OP!

Stap 5: Je kiest welke dag(en) je wil gaan en klikt op de blauwe knop 'Entree tickets - 2e kaart gratis'.

Stap 6: Er wordt gevraagd je in te loggen met je kaartverkoop account, als je nog geen account hebt, dien je je eerst te registreren.

Stap 7: Registreer jezelf. Vul je e-mailadres, geslacht, naam en woonplaats in, kies een wachtwoord en maak tot slot een account aan.

Stap 8: Je krijgt de keuze tussen twee soorten kaarten maar voor dat je hier een aantal invult, dien je eerst op het zinnetje erboven 'Wil je een actiecode invoeren? Klik hier' te klikken.

Stap 9: Voer je actiecode als volgt in: VVG (in hoofdletters) gevolgd door je federatienummer, zonder spaties.

Stap 10: Je actiecode is geactiveerd en je ziet dat de prijzen voor een ticket gehalveerd zijn.

Stap 11: Selecteer de kaartsoort met 50% korting om te profiteren van het tweede ticket gratis. Je dient hiervan minimaal twee kaarten te bestellen.

Stap 12: Geef het aantal kaarten dat je wil bestellen in, in het witte vakje naast de beschrijving van het ticket. Let op je kan met ??n actiecode maximaal 4 kaarten bestellen.

Stap 13: Klik op de blauwe knop 'bestellen' en je krijgt een overzicht (titel, datum & tijd, aantal en de prijs) van je bestelde tickets.

Verder winkelen?

Stap 1: Heb je twee tickets besteld voor dag x en wil je nog twee tickets bestellen voor een andere dag? Klik dan op het blauwe vakje 'Verder winkelen'

Stap 2: Je komt terug op de homepagina terecht. Volg opnieuw stap 2 tot 5.

Stap 3: Log in met het kaartverkoop account dat je hebt aangemaakt in stap 7. Je actiecode blijft zo geactiveerd. Je dient deze niet meer in te geven.

Stap 4: Geef het aantal kaarten dat je wil bestellen in, in het witte vakje naast de beschrijving van het ticket. Let op je kan met ??n actiecode maximaal 4 kaarten bestellen. Als je er dus al twee besteld hebt, kan je er nog maar 2 bijbestellen.

Stap 5: Klik opnieuw op de blauwe knop 'bestellen'. Je overzicht wordt uitgebreid met de kaarten die je hebt bijbesteld.

Bestelling afronden:

Stap 1: Je krijgt een finaal overzicht te zien (kaartsoort, aantal, prijs, totaal en het totaal bedrag van de bestelling). Let op zodra je kiest om je bestelling af te rekenen, is het niet meer mogelijk deze te wijzigen.

Stap 2: Kies je gewenste betaalmethode.

Stap 3: Klik op de blauwe knop om af te rekenen

Stap 4: Kies je bank en klik op verder.

Stap 5: Voer je betaling uit.

Stap 6: Na betaling ontvang je je ticket via het opgegeven e-mailadres.We hopen jullie allemaal te zien op het KLM Open 2017!