Thumbnail pagina

Oprichting ?coaching platform? en George Mackechnie vervoegt de pool van VVG Coaches.

Na het overlijden van onze Head Coach David Petrie eind 2012 heeft de VVG haar topsportwerking moeten bijsturen. David was verantwoordelijk voor de VVG trainingen, de Topsportschool en 18+ Top Golf Vlaanderen. Een belangrijke beslissing bij deze bijsturing is dat de VVG blijft werken binnen dezelfde sportieve visie die uitgebouwd werd door hem.
Vanaf heden wordt er gewerkt met een ?Coaching platform? bestaande uit Karine Guerman - Sporttechnisch Co?rdinator van de VVG- en drie coaches: Manu Willems, Ellen Smets en George Mackechnie. Zij zullen maandelijks vergaderen over de trainingsprogramma?s binnen de drie genoemde domeinen met bijzondere aandacht voor de communicatie tussen de speler, de priv? pro en de VVG coaches.

Manu was eerder al trainer bij de regionale trainingen en draagt nu de eindverantwoordelijkheid van de VVG trainingen, terwijl Ellen de eindverantwoordelijkheid heeft van de Topsportschool. Zij was eerder al actief in de topsportschool. George is de eindverantwoordelijke van 18+ Top Golf Vlaanderen en hij zal Ellen vanaf de paasvakantie op woensdagnamiddag bijstaan op de Topsportschool. Zijn voornaamste opdracht daarbij is kort spel wat tevens zijn specialiteit is. George is nieuw bij de VVG en is actief als pro bij golfclub Ternesse en Koksijde.

Zowel George, Manu als Ellen zetelen in de VVG Topsportcommissie die tweemaandelijks samenkomt.