Thumbnail pagina

"Hard werk verslaat talent wanneer talent niet hard werk" ~ Thomas Pieters ~ VVG Kids U12 - U14

Om nog meer te kunnen inspelen op de 'fun' factor van jonge spelertjes, kreeg de VVG Kids Trofee in 2016 enkele veranderingen mee. Sinds 2016 bestaat de VVG Kids Trofee uit twee luiken: de 'Ethias Kids Trofee' en de 'VVG Kids U12-U14'. Het eerste luik is toegankelijk voor jeugdspelers, geboren tussen 2005-2010, het tweede luik is voor de iets oudere kids die geboren zijn tussen 2003 en later. De veranderingen in de Kids competitie zijn er gekomen als antwoord op de verminderde wedstrijddeelname van deze doelgroep. Terwijl de 'Ethias Kids Trofee' de focus legt op het 'fun' aspect en het opdoen van wedstrijdervaring, is het U12-U14 luik meer gericht op competitie en het hoge fairplay-gehalte.

Voor de U12-U14 Kids organiseert VVG vier wedstrijden verspreid in Vlaanderen. De wedstrijden gaan op Royal Ostend, Flanders Nippon G.&B.C., Golf Club Kampenhout en Rinkven G.C. door. Jongens van de juiste leeftijdscategorie kunnen hier aan deelnemen vanaf handicap 28,4 of lager, voor de meisjes is deze limiet 32,4 of lager. Ook in deze categorie?n zullen de Kampioenen van Vlaanderen bekroond worden op 2 september op G.&C.C. De Palingbeek.

Elk jaar opnieuw bevat deze wedstrijd boordevol talent en gemotiveerde spelertjes, we kijken al uit naar een nieuw seizoen!

Hoe schrijf je je in?

Surf naar www.golfvlaanderen.be en klik op wedstrijdkalender. Hier krijg je een duidelijk overzicht van wanneer je je voor welke wedstrijd kan inschrijven.

We kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen!